Koç ailesine taziye akını

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un kalp krizi sonucu vefatının ardından Koç ailesi, İstanbul Divan Otel'de taziyeleri kabul etti.

Koç ailesine taziye akını

İş, siyaset, spor ve sanat dünyasının tanınmış isimleri otelde taziye için sıraya girdi. Dostları Mustafa Koç'u “güler yüzlü ve mütevazı kişiliği” ile andı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un önceki gün kalp krizi sonucu vefatının ardından dün Koç ailesi İstanbul Divan Otel'de Taziyeleri kabul etti. Divan Oteli sanat ve iş dünyasından taziyeye gelenlerin akınına uğradı. Taziyeleri Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, annesi Çiğdem Simavi, babası Rahmi Koç, kardeşleri Ali Koç, Ömer Koç, halası Semahat Arsel ve Mustafa Koç'un kızları kabul etti.

Taziye için Divan Otel'e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski genelkurmay başkanları Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ, gazeteci Nazlı Ilıcak ile iş dünyasından Nihat Özdemir, Ali Şen, Levent Çakıroğlu, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Muharrem Kayhan, Ali Sabancı, Kadir Topbaş, Ümit Boyner, Zülfü Livaneli, Fikret Ünlü, Sedat Aloğlu, Atalay Şahinoğlu, Nevzat Yalçıntaş, Adnan Polat, Rona Yırcalı, Cansen Başaran, Haluk Dinçer, Suzan Sabancı Dinçer, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici ile Ekmeleddin İhsanoğlu, Aydın Doğan, Hanzade Doğan, Celal Adan, Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu Cem Hakko, Gürsel Tekin, Ali Şen, Muhtar Kent, Aydın Ayaydın, Ahmet Dördüncü, Ajda Pekkan, Demet Sabancı Çetindoğan, Fatih Altaylı, Berna Yılmaz geldi. Koç ailesi saat 16.00 ile 19.00 arasında taziyeleri kabul etti. (Zaman)
<< Önceki Haber Koç ailesine taziye akını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER