Korkmaz: Yeterli seviyede oyuncu yok, o yüzden kaybettik


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Biz de iyi oyuncular var ama yeterli seviyede oyuncu yok. Bundan dolayı kaybettik diyebilirim." dedi.

Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "İyi bir takıma karşı oynadık. Bu kriz döneminde oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Biz 16 kişiyle geldik. Bursaspor'un yedek kulübesinde ise daha kaliteli oyuncular vardı. Biz de iyi oyuncular var ama yeterli seviyede oyuncu yok. Bundan dolayı kaybettik diyebilirim." diyerek, şöyle devam etti:

"İkinci yarıda yapacağımız transferlerle çok daha farklı bir takım olacağız. İnşallah ikinci yarı çok daha iyi bir takım oluşturacağız. Şuan için transfer yasağı kalkıyor. Yeni bir yönetim oluştu. Yeni yönetim gerçekten elinden geleni yapmaya çalışıyor. Biz oyuncuları belirledik. Ben yönetime şunu söyledim, üç ana unsur var. Bir transfer yapacaksınız, iki primleri ödeyeceksiniz, üç transfer taksitlerini ödeyeceksiniz. Bu üçünden birini yapmazsanız olmaz. Ben en son Karabük'te bunu yaptım. Güzel şeyler ortaya çıktı. Burada da yapabiliriz."
CİHAN
<< Önceki Haber Korkmaz: Yeterli seviyede oyuncu yok, o yüzden kaybettik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER