Kozan Belediyespor destek bekliyor


3. Lig 1. Grup'ta 14 puanla dördüncü sırada yer alan Kozan Belediyespor'un Teknik Direktörü Mesut Demiroviç, destek gelmesi halinde takımın üst sıralarda kalacağını söyledi.

Takım kaptanı Muzaffer Özcanlı ve genç futbolcu Yolcu Mansız ile birlikte Adana Divan Otel'de basın mensuplarının karşısına çıkan Teknik Direktör Demiroviç, ilk sekiz haftayı değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, çok başarılı seri yakaladıklarını belirterek, destek gelmesi halinde takımın üst sıralarda yerini koruyacağını belirtti.

60 yıl aradan sonra şampiyon olarak profesyonelliğe adım atan Kozan Belediyespor'un büyük bir camia olduğunu kaydeden Demiroviç, "İki yıldır bu kulüpte görev alıyorum. Maddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Buna rağmen futbolcularım tüm sorunları bir kenara bırakıp güçlerini sahaya yansıtıyor. Hedefimiz ilk onda yer almak. Ligin başından bu yana tesislerimiz ve stadımızın bakımda olması nedeniyle maçları Adana'da oynadık. Yeşil Bursa AŞ maçıyla taraftarımızla buluşacağız." dedi.

Adana'nın profesyonel ligde Adana Demirspor, Adanaspor ve Kozan Belediyespor tarafından temsil edildiğinin altını çizen Mesut Demiroviç, "Büyükşehir Belediye başkanımız başka olmak üzere Kozanlı iş adamlarımızdan takıma sahip çıkmalarını destek olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Takım kaptanı Özcanlı ve futbolcu Mansız ise başarılı bir dönem geçirdiklerini, bu performanslarını sezon boyunca sürdürmek istediklerini söyledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Kozan Belediyespor destek bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER