KPSS soruşturmasında 'yok artık' dedirten sorular

Algı operasyonu için başlatılan KPSS soruşturmasında skandal sorular.....

KPSS soruşturmasında 'yok artık' dedirten sorular

Polis bir öğretmene, "Eşinizle neden konuştunuz" sorusunu yöneltti. Gözaltına alınan M.G. isimli öğretmen hakkında çıkarılan ve suç delili olarak gösterilen HTS kayıtları sorgulama yapan polisleri zor durumda bıraktı. Savcı Erkman'ın talimatıyla aylardır operasyona hazırlanan polislerin M.G.'ye 'Aynı yerde sinyal veren telefon numaraları ve irtibatı kurduğunuz bu numaralar kime aittir?' diye sordu. Bu kişiler öğretmenin eşi ile komşusu çıktı.

MEMUR BEY CİDDİ MİSİNİZ?

Ankara Emniyet Müdürlüğünde ifade veren M.G soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Soru üzerine, "Memur bey ciddi misiniz?" Karşılığını veren M.G, "Eşimle aynı evi paylaştığım için olabilir sanırım. Eşler genellikle aynı evi paylaşır. Şaka mı yapılıyor?" dedi.

'İTİRAF ET KURTUL' TEKLİFİ


Avukatların, 'düşük yapabilirler' ikazına rağmen gözaltına alınan hamile şüpheliler için de emniyette ambulans bekletildi. Avukatların sorgu öncesi önce hamile bayanlara, "İtiraf edin kurtulun. Çocuğunuzu hapishanede büyütmek istemezsiniz değil mi?” diyerek psikolojik işkence uyguladığı ortaya çıkmıştı.

SAVCIYA ŞANTAJ YAPILDI

Twitter fenomeni Fuat Avni, KPSS operasyonunu başlatan savcının Hükümete yakın güçler tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

Gökhan ÖZDAĞ - MİLLET GAZETESİ
<< Önceki Haber KPSS soruşturmasında 'yok artık' dedirten sorular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER