Kral tribünlerden destek oldu, Enes double double yaptı

Oklahoma City Thunder formasını terleten Enes Kanter, 120-85 kazandıkları LA Lakers karşılaşmasında 16 sayı ve 11 ribauntla double-double yaptı.

Kral tribünlerden destek oldu, Enes double double yaptı

Yabancı dil eğitimi için ABD'de bulunan Hakan Şükür, 23 yaşındaki pivota destek için tribündeydi. İkili, maç sonrası bir araya geldi. Şükür'ün oğlu Ömer de hayranı olduğu Thunder'ın süperstarı Russell Westbrook ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

NBA'deki gururumuz Enes Kanter, performansıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Ay-Yıldızlı basketbolcu Oklahoma City Thunder'ın deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 120-85 yendiği maçta 16 sayı ve 11 ribauntla double-double yaptı. Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'mızın efsaneleri arasında yer alan Hakan Şükür de Enes'in harika performans gösterdiği gecede tribündeydi.

Yabancı dil ve spor dünyası alanında kendisini geliştirmek için Amerika'da bulunan Hakan Şükür, Enes Kanter'in davetlisi olarak Lakers müsabakasını takip etti. Sonrasında ikili bir araya geldi. Enes, Türk futbol tarihinin unutulmaz golcüleri arasında yer alan Hakan Şükür'e 9 numaralı Oklahoma City Thunder forması hediye etti. Staples Center'daki mücadelede Şükür'ün heyecanlı olması dikkat çekti. Şükür, NBA maçlarını izlemekten büyük keyif aldığını ve bundan sonra sıklıkla “Kardeşim” diye hitap ettiği Enes Kanter'i yerinde izleyeceğini söyledi. Veteran futbolcunun oğlu Ömer de hayranı olduğu Thunder'ın süperstarı Russell Westbrook ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

EuroBasket 2015 kadrosuna çağrılmayan Enes Kanter, milli forma için hâlâ istekli olduğunu açıkladı. 2013'teki tweet olayının sürekli gündeme gelmesinden duyduğu memnuniyetsizliği dile getiren yıldız basketbolcu, “O tepki milli basketbolculara ya da Türk birine değildi. Yalnızca bazı kesimlere mesaj verdim. Eğer Türk halkını üzmüşsem herkesten özür diliyorum. Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır. Belki takıma alınmamam 3-5 sene ya da 10 sene daha sürecek. Ancak Ay-Yıldızlı formayı giymek benim için bir şereftir. Her zaman kanımın son damlasına kadar oynamak isterim.” şeklinde konuştu.



ZAMAN
<< Önceki Haber Kral tribünlerden destek oldu, Enes double double yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER