Kreş öğrencileri hayvanlar aleminde gezinti yaptı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve aileleri, okul idaresi tarafından Darıca Hayvanat Bahçesi'ne günü birlik geziye götürüldü.

Gonca Kreş-Anaokulu öğrencileri gezide canlı türlerinin çeşitliliğini öğrendi; hayvanların dünyasını yakından tanıdı, nasıl yaşadıklarını öğrendi, nelerden hoşlandıklarını kavradı.
Anaokulu Müdürü Asım Bölükbaşı gezi ile ilgili açıklamasında, "Resimlerde ve televizyonlarda gördükleri, izledikleri bazı hayvanları yakından görmek, onlar hakkında görevlilerden bilgi almak hepimizi mutlu etti. Okul öncesi dönem, öğrenmenin en yoğun olduğu dönem olması hasebiyle Hayvanları Koruma Haftası'nda şirin hayvanların yaşantılarını yakından gören miniklerin her anları görülmeye değerdi. Derince Harikalar Sahili'nde masal kahramanlarıyla (Keloğlan, Nasrettin Hoca, Karayip Korsanları, Kül Kedisi, Hayırsever Sincap, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler) tanışan Goncalı çocuklar geçmiş ve günümüz kültürü hakkında bilgi sahibi oldular." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kreş öğrencileri hayvanlar aleminde gezinti yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER