Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları - fragman izle

Nefeslerinizi tutun! Efsane film bu hafta vizyonda...

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları - fragman izle

Bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girecek. 

HOBBİT: SMAUG'UN ÇORAK TOPRAKLARI  

Hobbit üçlemesinin ilki "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk"un devam filmi olan "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları" fantastik macera sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor. 

Misty dağlarından başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanan filmin konusu şöyle: 
"Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler, insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Grup, doğuya doğru ilerlemeye devam ederken göl kasabasına, oradan da Yalnız Dağ'a gider. Burada, tüm yaratıklar içinde en korkutucu olan ve gruptakilerin cesaretinin boyutunu sınayacak bir yaratıkla, Ejderha Smaug'la yüzleşecekler." 

ANORMAL AKTİVİTE 

Michael Tiddes'in yönettiği "Anormal Aktivite"de, Marlon Wayans, Marlene Forte, Essence Atkins ile David Koechner, izleyici karşısına çıkacak. 

Komedi türündeki filmin senaryosunu, izleyicilerin "Scary Movie" serisinden tanıdığı başrol oyuncusu Marlon Wayans yazdı. Filmde, hayallerindeki eve kavuşan Kisha ve Malcolm'un, Kisha'nın bedenine kötü bir ruh musallat olmaya başladıktan sonra yaşadıkları anlatılıyor. 

SOĞUK

Uğur Yücel'in yazıp yönettiği "Soğuk" filmi izleyiciyle buluşacak. 

Çekimleri Kars'ta tamamlanan filmde, kış mevsimi yaklaştığında karla kaplanan ve dış dünyayla iletişimini kaybeden kasabadaki demiryolu çalışanı Balabey'in yaşamından bir kesit anlatılıyor. 

BU İŞTE BİR YALNIZLIK VAR 

Tuna Kiremitçi'nin aynı adlı romanından, senarist ve sinema eleştirmeni Burak Göral tarafından uyarlanan "Bu İşte Bir Yalnızlık Var", izleyiciyle buluşacak.  

Ketche'nin yönettiği filmin oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Özgü Namal, Emin Gürsoy ile Gaye Gürsel gibi oyuncular bulunuyor. filmin konusu şöyle:
"Eski müzisyen Mehmet, müzikten uzaklaşmış, boşanmış bir adamdır. Geçimini özel ders vererek sağlamaktadır. Onu, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi, hayata bağlamaktadır. Mehmet, başka biriyle evlenen eski eşi Nazlı'yla kızı yüzünden hala görüşmektedir. Mehmet karısıyla evliyken de ailece görüştükleri Ayşe'nin eşinden ayrılması üzerine, ona şiddetli bir aşk duymaya başlar." 

AA
<< Önceki Haber Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları - fragman izle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER