İlahiyatçı isimden meleklerle ilgili gizemli olay!

Allah'ın emirlerini uygulamakla görevli nurdan yaratılmış varlıklar olan melekler, gizemleriyle yüzyıllardır inananların merak ettiği konuların başında geliyor

İlahiyatçı isimden meleklerle ilgili gizemli olay!

 Meleklerin kainatta pekçok görevi bulunuyor. Peki melekler nasıl varlıklar, farklı şekillere girerler mi, insan gözünün melekleri görmesi mümkün mü? Samanyolu Haber'e konuşan İlahiyatçı Abdullah Babaoğlu, meleklere dair merak edilen konuları ve bizzat şahit olduğu ilginç bir olayı anlattı.


Pekçok melek oladuğunu belirten Babaoğlu, bunların başında 4 büyük melek olan Cebrail, Azrail, Mikail ve İsrafil meleklerinin geldiğini söyledi. Meleklerin nurdan insanların da farklı elementlerden yaratıldığını ifade eden Babaoğlu, insanın melekleri bu halleriyle görmesinin mümkün olmadığını bu hususta Peygamberlerin istisna olduğunu söyledi. Ancak Meleklerin farklı şekillere girebildiğini belirten Babaoğlu, farklı surete büründüğü vakit insanla münasebetinin olabileceğini ifade etti..

Babaoğlu bizzat şahit olduğu ilginç bir olayı ise şöyle paylaştı:

"Benim bildiğim birisi 40 kiloydu ancak hastalık sebebiyle 90 kiloya ykadar çıktı ve hareket edemez hale geldi. Ölümüne yakın anlarda bir anda hızla kafasını kapıya çevirdi ve eliyle gördüğü şeyi kovdu, ancak baktığımızda orada hiçbir şey yoktur. Az zaman sonra ikinci kez kafasını hızla kapıya çevirdi ve gülümseyerek ruhunu teslim etti. O zamanlar alimler ilk gördüğünü şeytan ikinci gördüğünü ise; Azrail (a.s) olarak değerlendirdi."


SAMANYOLUHABER.COM


<< Önceki Haber İlahiyatçı isimden meleklerle ilgili gizemli olay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER