Külünk: Kılıçdaroğlu ruh sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor almalı


AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'na sözlerini iade ettiğini söyleyen Külünk, çok ivedi bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir psikiyatriste gitmesi gerektiğini savundu.

Külünk, "Ruh sağlığının yerinde olup olmadığına dair bir rapor alıp Meclis Başkanı'nın da CHP Genel Başkanı'ndan böyle bir raporu istemesi gerektiği kanaatindeyim. Çünkü bunların hepsi ruh sağlığı bozulmuş, aklı dengesini kaybetmiş, psikolojisi darmadağın olmuş bir insan tipini ifade ediyor. Bu anlamda ben psikiyatristleri de göreve çağırıyorum." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Terör faaliyetlerinde bulunan, onlara yardım ve yataklık edenlerin mahkemece işledikleri suçlar tespit edildikten haklarında bu suçları işlediklerine dair verilmiş karar bulunanların vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini belirten Külünk, "Terörle mücadele fonu oluşturulması, el konulan mal varlıklarının terörle mücadele fonuna aktarılarak terörle mücadelede kullanılması. Bu konuda da vatandaşlarımızın son derece yüksek duyarlılık gösterdiğini görüyoruz. Bu vesile ile aziz milletimize sizler aracılığıyla teşekkürlerimi ifade ediyorum." diye konuştu.

Şubat ayı başında verdiği kanun teklifine Türkiye'nin dört bir tarafında ve Avrupa'da yaşayan vatandaşların sahip çıktığını anlatan Külünk, "Kanun teklifini sahiplendiler ve bir an evvel bu kanun teklifinin yasalaşmasını istediler." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin 'CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na söylediği sözler hakkında neler söylersiniz?' sorusu üzerine Külünk, şu cevabı verdi: "Kılıçdaroğlu siyasetin seviyesini katletmekle tarihe geçecek bir genel müdürdür. Kılıçdaroğlu aynaya bakmaksınız siyaset yapan bir genel müdür olarak siyaset sahnesine geçecektir. Kılıçdaroğlu, aile değerlerine saygı duymanın ne demek olduğunu unutan, aile değerlerine hakaret etmeyi kendinde hak gören bir siyasi sapık ötesi birisi olarak siyaset tarihine geçecektir. Bugün bir kez daha aynı hakaretinde ısrar etmesi karşısında asıl söz söylemesi gerekenler CHP'li kadın milletvekilleridir. Asıl söz söylemesi gereken CHP'li kadın üyelerdir. CHP'li kadın seçmenlerdir. Bu, bu toprakların insan varlığının en değerli unsuru olan kadına yönelik siyasi tarihimizde karşılaştığımız en iğrenç saldırı ve en iğrenç şiddettir."

Cumhurbaşkanı'na hakaret etmenin Kılıçdaroğlu'nun haddine olmadığını vurgulayan Külünk, şu ifadeleri kullandı: "Kılıçdaroğlu iktidarsız bir genel müdürdür. Kılıçdaroğlu kifayetsiz bir muhteristir. Kılıçdaroğlu yeteneksiz bir iktidar olma becerisini gösteremeyecek kadar siyasi tarihte kendini konumlandırma zafiyeti içerisinde olan bir kişiliktir. Kılıçdaroğlu CHP'yi Ali'siz Alevilik çizgisinde bir akla teslim edip Türkiye'de küresel güçlerin, küresel para babalarının Türkiye'yi dizayn etmek için CHP'yi neredeyse bu güçlerin emrine vermek için Türk solunun Türk solunun bütün versiyonları illegal bütün versiyonlarıyla kol kola kendi tarihine ihanet eden kendi topraklarına ihanet eden genel müdürlük ismi ile anılacak bir isimdir. Dolasıyla hakaretlerinin tamamını Kemal Kılıçdaroğlu'na iade ediyoruz. Hastalıklı bir ruh haline sahip. Çok ivedi bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir psikoloğa, bir psikiyatriste gidip ruh sağlığının yerinde olup olmadığına dair bir rapor alıp Meclis Başkanı'nın da CHP Genel Başkanı'ndan böyle bir raporu istemesi gerektiği kanaatindeyim. Çünkü bunların hepsi ruh sağlığı bozulmuş, aklı dengesini kaybetmiş, psikolojisi darmadağın olmuş bir insan tipini ifade ediyor. Bu anlamda ben psikiyatristleri de göreve çağırıyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Külünk: Kılıçdaroğlu ruh sağlığının yerinde olup... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER