Kurtlar Vadisi'nde kriz

Televizyon dünyasında Kurtlar Vadisi krizi yaşanıyor. Son dönemde, siyasi propaganda yaptığı gerekçesiyle yoğun bir şekilde eleştirilen Kurtlar Vadisi dizisi, "Kendi gününde ve kendi saatinde" sloganından vazgeçmek zorunda mı kalacak?

Kurtlar Vadisi'nde kriz

Yeni yayın dönemi ekrana gelecek dizilerin heyecanını yaşanırken, akıbeti belli olmayan dizilerin ne olacağı de tartışılmaya başlandı. Bunların başında da geçtiğimiz sezon Kanal D’de ekrana gelen ve bu dönem nerede ekrana geleceği belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu’ geliyor…

Yıllar önce Show TV’de başlayarak, yayınlanmadık ekran bırakmayan ve son günlerde adı yeniden Show TV ile anılan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ için tehlike çanları çalmaya başladı. Kanal D’de ‘kendi günü ve kendi saat’ olan Perşembe gününde direten ve olumlu cevap alamayan Pana Film’e Show Tv için de kapıların kapandığı konuşuluyor. Aldığımız duyumlara göre kanalın perşembe için başka bir planının olduğu.

Peki, Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanala gidebilir? Aslında bu sorunun cevabı kanalların perşembe günü ekrana getirdikleri projelerde saklı… Sizi televizyonların perşembe akışında küçük bir gezintiye çıkaralım. Neden mi? Pana Film kendi gününde kendi saatinde direttiği için elbette…

*‘Vatan Haini’ dizisi için Kanal D’nin perşembe gününü aylar öncesinden boşaltılmış durumda…

* Show TV’de Cesur Yürek adlı bir dizinin perşembe günü yayınlanacağı dillendiriliyor…

* Yeni oyuncularla Muhteşem Yüzyıl Kösem’i parlatmaya çalışan Star TV’nin perşembesi dolu…

* Reyting rekorları kıran ‘Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz’ Perşembe günü atv’nin en önemli silahı…

*Fox TV büyük emekle Perşembe ekrana taşıdığı ve verim almaya başladığı ‘Kördüğüm’den vaz geçer mi?

*Yarın ilk bölümü ile yayınlanacak olan ‘Hangimiz Sevmedik’ ise TRT’nin Perşembe için can simidi…

Tüm kanalların Perşembe günü bir şekilde doldurulmuşken Kurtlar Vadisi Pusu için geriye iki yol kalıyor. Ya Perşembe gününden –ki bu zor bir ihtimal- vazgeçecek, ya da bir müddet boşalacak perşembe koltuğu bekleyecek!

<< Önceki Haber Kurtlar Vadisi'nde kriz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER