Kuşlarını annesinden daha önemli gören sanığa 2 yıl 1 ay hapis


Kayseri'de kuş meselesi yüzünden tartıştığı annesini darp eden sanık Bayram S.'nin daha önce ertelenen 2 yıl 1 aylık hapis cezasının ertelemesi kaldırıldı. Mahkeme başkanının 'Kuş mu önemli, annen mi?' şeklindeki sorusuna sanığın verdiği "Benim için kuş önemli" cevabı dikkat çekti.

3 yıl önce gasp suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası alan Bayram S.'nin bu cezası 5 yıl içinde başka bir suç işlememesi halinde infaz edilmemek üzere ertelendi. Ancak S., geçtiğimiz aylarda annesi Z.S.'yi kuş meselesi yüzünden darp etti. Gözaltına alınan şüpheli, hakkındaki başka suçlar nedeniyle tutuklandı.

Sanık Bayram S., bugün Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme başkanı, sanığa annesini niçin dövdüğünü sordu. Suçlamayı kabul etmeyen S., annesi ile kuş meselesi sebebiyle tartıştıklarını söyledi. Başkanın, "Kuş mu önemli, anne sevgisi mi?" şeklindeki sorusu üzerine ise sanık S., "Hakim bey, ben kuş hastasıyım. Benim için kuş önemli" şeklinde cevap verdi.

Yapılan yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanığa daha önceki gasp suçundan hakkında ertelenmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası olduğunu hatırlattı. Mahkeme, 5 yıl içinde darp suçunu işlediği gerekçesiyle sanık Bayram S.'nin ertelenen cezasının uygulanmasına hükmetti. CİHAN
<< Önceki Haber Kuşlarını annesinden daha önemli gören sanığa 2 yıl... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER