Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Terme'de başladı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Terme'de başladı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Terme'de başladı. Dibekli Mahallesi'nde 'Cüneyd-i Bağdadi Türbesi'nde yapılan Kutlu Doğum etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Samsun'un Terme ilçesi Cüneyd-i Bağdadi Türbesi'nde Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda davetli katılırken, vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Kadın ve çocukların da katıldığı programda Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve sohbetler yapılırken, dev kazanlarda programa katılan konuklara yemek ikramı yapıldı.

Samsun ve Terme Müftülüğünden katılan idareci ve hocaların eşliğinde yapılan sohbetlerde kardeşlik ve birliktelik vurgusu yapıldı. Peygamber Efendimiz'in hayatından kesitler verilen sohbetlerde hep birlikte dualar edildi.

"CÜNEYD-İ BAĞDADİ TÜRBESİNE ZİYARETÇİ AKINI"

Kutlu Doğum programı için türbenin olduğu yere gelen vatandaşlar, Cüneyd-i Bağdadi türbesine de ziyarette bulunarak dua etti. Çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan türbe boş kalmazken, bazı vatandaşlar türbede Kur'an okuyup namaz kıldı. Kutlu Doğum etkinliklerinin ilçede farklı programlarla devam edeceği belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Terme'de başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER