Lazio ile Galatasaray tur için Roma Olimpiyat'a çıkıyor


Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci ayağında İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadı'ndaki mücadele TSİ 20.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT-1'den naklen ekranlara gelecek.

Altı yıllık aranın ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk karşılaşmasına Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Lazio ile çıkan ve 1-1 berabere kalan Galatasaray, bu maçın rövanşında tur için sahaya çıkıyor.

Bu müsabaka öncesinde ev sahibi Lazio'da Dubas Basta ve Stefan de Vrij'in sakatlıkları nedeniyle, Keita ise kırmızı kart cezası sürdüğü için forma giyemeyecek. Temsilcimiz sarı kırmızılı takımda ise Sinan Gümüş'ün sakatlığı sürüyor ve takımda yer alamayacak.

Galatasaray, bu gece bir ilkin daha peşinde koşacak. Sarı kırmızılı ekip tamamı Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere Avrupa kupalarındaki son 11 maçında deplasman galibiyeti elde edemedi. Avrupa kupalarındaki son dış saha galibiyetini, 2012-2013 sezonu Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla alan sarı kırmızılı ekip, kendisini çeyrek finale taşıyan bu sonucun ardından tekrar rakip sahada mutlu sona ulaşamadı.

Rusya Futbol Federasyonu'ndan hakem Vladislav Bezborodov'un düdük çalacağı Lazio - Galatasaray maçında takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Roma Olimpiyat
Hakemler: Vladislav Bezborodov, Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin
Lazio: Marchetti, Hoedt, Lulic, Radu, Konko, Mauricio, Felipe Anderson, Parolo, Biglia, Sergej Milinkovic-Savic, Matri (Miroslav Klose)
Galatasaray: Fernando Muslera, Jason Gregory Denayer, Koray Gunter, Hakan Balta, Lionel Jules Carole, Aurelien Chedjou, Sabri Sarıoğlu, Ryan Donk, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski.
CİHAN
<< Önceki Haber Lazio ile Galatasaray tur için Roma Olimpiyat'a çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER