Levent Nazifoğlu: Ayrılması imkansız

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı kulüpteki son gelişmeleri NTV Spor'da paylaştı. Levent Nazifoğlu, NTV Spor'a telefonla bağlanarak sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki konulara değindi.

Levent Nazifoğlu: Ayrılması imkansız

Spor Aktüel programında Ercan Taner'in sorularını yanıtlayan Nazifoğlu, Bursaspor maçında kötü bir sonuç alınsa dahi Jan Olde Riekerink'le yola devam edeceklerini söyledi. Levent Nazifoğlu, Selçuk İnan-Ayhan Akman, Fenerbahçe derbisi, Riekerink-Fatih Terim ve Kolbeinn Sightorsson hakkında açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu'nun açıklamaları şöyle;

Levent Nazifoğlu, Fenerbahçe derbisinde yaşanan Selçuk İnan-Ayhan Akman olayı için, "Kesinlikle hocamıza karşı yapılmış bir şey yok. Selçuk ve Ayhan eski takım arkadaşı. Tamamen onla ilgili bir samimiyet. Biz, bir şekilde araya girdik ve kriz halloldu.Takım iyi oynasaydı Fenerbahçe’yi orada yenerdi ama iyi oynamadık. O gün geldiği zaman Fenerbahçe'yi orada yeneceğiz. Fenerbahçe çok önemli bir takımı yendi, sevinmeleri gayet normal.

Serdar Aziz çok önemli bir hata yaptı ama orada maçta ayakta kalan oyuncularımızdan biriydi. Trabzonspor maçında iyi oynadık. Başakşehir maçında da iki ortaları var ikisi de gol oldu. Taraftar, her zamanki Sneijder'i bekliyor. Sneijder skoru değiştirecek isimlerin başında geliyor. Doğan olarak bir beklenti var." ifadelerini kullandı.Sezon öncesi transfer edilen ancak sakatlıktan bir türlü kurtulamayan ve henüz forma giyemeyen İzlandalı forvet hakkında da konuşan Nazifoğluşunları söyledi; "Sigthorsson, ameliyat geçirdi fakat sonrasın ağrıları bitmedi. 10 gün içerisinde forma giyecek duruma gelir. Sene sonuna kadar anlaşmamız var. Yolların ayrılma durumun şuan imkansız."

SNEIJDER'E TEKLİF GELİRSE

"Sneijder'e ciddi bir teklif gelirse; futbolcuyla konuşuruz, teklife bakarız, ona göre karar veririz. Riekerink bizim hocamızdır. Bursaspor maçında sonuç ne olursa olsun devam edeceğiz. Bundan sonra maçları kazanmak zorundayız"

FATİH TERİM KONUSU

Son dönemde basında yer alan 'Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçecek' iddaları ilgili olarak Nazifoğlu şunları dile getirdi; "Fatih Terim Milli Takım'ın başında. Terim'le ilgili bir şey konuşmak yakışmaz. Riekerink ile ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Hocamız görevinin başında. Hakkında konuşmak doğru olmaz. Şu an görevinde."
Sarı-kırmızılı yönetici, son olarak ise "Derbiden sonra kayıplara karıştığımı söylediler. Ben ortadan kaybolmuyorum. Derbiden sonra soyunma odasından çıktık. Otobüse giderken ortalıkta hiç kamera yoktu. Kamera arayacak halim yok" diyerek sözlerini noktaladı.

<< Önceki Haber Levent Nazifoğlu: Ayrılması imkansız Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER