LG, akıllı telefon aksesuarı pazarında büyüyor


Güney Kore'nin teknoloji devlerinden LG, akıllı telefon aksesuarı pazarında büyümeyi hedefliyor. LG, bugün başkent Seul'ün en işlek bölgelerinde akıllı telefon aksesuarları satan büyük bir mağazanın açılışını yaptı. Büyük bir çoğunluğu telefona indirilecek uygulama ile çalışan aksesuarlardan oluşan ürünler içinde telefonların kameraları için farklı farklı lensler de dikkat çekti.

Ürettiği akıllı telefonlarla dünya pazarından geniş bir paya sahip olan LG, aynı zamanda Güney Kore'de LG U+ adında bir operatör şirketine sahip. Son zamanlarda Güney Kore'deki tüm telefonların tüm abonelik tarifelerini cep tarifelerinin satın alınan internet paketine göre fiyatlandırılacağına dikkat çeken LG'li yetkililer, ABD'de böyle değişim olduktan sonra akıllı telefon aksesuarı pazarında büyüme yaşandığını hatırlattı. Hali hazırda ABD'dedeki akıllı telefon aksesuarı pazarının 2 milyar dolar olduğunu, ve aynı büyümenin Güney Kore'de de olacağını ön gören LG, şimdiden buna hazırlık yaptıklarını aktardı.

LG'nin yeni mağazasında en çok dikkat çeken ürünler arasında sağlıklı yaşam ile ilgili aksesuarlarında yanı sıra, 3 boyutlu gözlükler, çekilen resmi hemen bastırmak için mini bluetooth yazıcı, yüksek çözünürlüklü görüntü kayıt cihazları göze çarptı.
CİHAN
<< Önceki Haber LG, akıllı telefon aksesuarı pazarında büyüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER