Luis Nani: Kazandıkça iyi futbol fazlasıyla gelecek


Fenerbahçe'nin Portekizli yıldız oyuncusu Luis Nani, galibiyetlerin iyi futbolu, iyi futbolun da bir sonraki galibiyeti getireceğini söyledi.

Portekiz milli takımında yer aldığı için (17 Kasım) doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından bugün kutlanan Luis Nani, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Nani, "Arkadaşlarım benim için çok güzel bir doğum günü kutlaması hazırlamışlar. Her zaman böyle bir arada olduğumuzu hissetmek, böyle anlarda bir arada olmak güzel ve özeldir. Milli takımdan dönüşümde arkadaşlarım ve burada çalışanlar beni tekrardan güzel bir şekilde karşıladı. Doğum günlerini böyle mutlulukla kutlamayı severim. Umarım uzun yıllar birlikte doğum günleri kutlayabiliriz. Fenerbahçe'de ilk yılım olmasından dolayı da bu kutlama benim için önemliydi. Son derece mutluyum. Bu kutlama bana pozitif enerji verdi. Milli takım geride kaldı artık önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Kutlama bu zorlu viraj öncesi bana ekstra güç verdi." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin ailesi olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, "Benim birçok ailem var. Fenerbahçe artık benim bir ailem. Milli takım uzun yıllardır benim bir ailem. Bir de kendi ailem var. Her ailemle tek tek kutlama yaptım bana sürprizler yaptılar. Bu sevgiyi ve sıcaklığı hissetmek çok güzeldi. Bu ailenin parçası olarak kendimi hissetmek beni her zaman memnun ediyor." ifadelerini kullandı.

"SON MAÇLARDA GALİBİYET ANLAMINDA İYİ BİR GÖRÜNTÜ SERGİLEDİK"

Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacakları maça da değinen Portekizli oyuncu, "Aynı görüntüyü sergilemeye devam etmemiz gerekiyor. Son karşılaşmalarda bize galibiyet getiren o görüntüyü sahaya koymayı başardık, o davranış ve bilinçle saha içerisindeydik. Bu bilinçle yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Mücadelemize devam ediyoruz ve bu mücadeleye devam ederken, kazanacağımız maçlar; alacağımız galibiyetler bize her seferinde daha fazla güç verecek. Bu gücü aldıkça yolumuza daha iyi şekilde devam edeceğiz ve bu bizi her gün daha iyiye götürecektir. Özellikle son maçlarda galibiyet anlamında iyi bir görüntü sergiledik. Sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrıldık. İsteğimiz galibiyetlere devam etmek. Biz kazandıkça iyi futbolda fazlasıyla gelecektir. Aldığımız her galibiyet iyi futbolu ve bir sonraki galibiyeti beraberinde getirecektir." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Luis Nani: Kazandıkça iyi futbol fazlasıyla gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER