Luiz Rhodolfo: Oyuna hakim olan taraf bizdik


Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo, Medicana Sivasspor'u 2 - 0 yendikleri maçın ardından, "Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik." dedi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Rhodolfo, "Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraf bizdik. Baskıya dayandık arkada. Son bölümde attığımız gol işimizi kolaylaştık nefes aldık. Her maç üstüne koyuyoruz, bunu devam ettirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Takım olarak hücumda çok iyi olduklarını ancak goller kaçırabildiklerini dile getiren Rhodolfo, "Bugün de kaçırdığımız goller var. Önemli olan pozisyona girmek. Takımımız pozisyon üretiyor. Her maçta pozisyon buluyoruz. Bundan sonraki maçlarda da çok pozisyon bulacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Rhodolfo, son olarak Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda seyircilerin sahaya daha yakın olduğunu belirterek, "Burada taraftarımızla bir bütün oluyoruz. Maçın başından sonuna kadar bizi destekleyen mükemmel bir taraftarımzı var onlara da teşekkür ediyoruz. Burada ambians çok güzel ve burada oynamaya devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Luiz Rhodolfo: Oyuna hakim olan taraf bizdik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER