Malatya'da İstiklal Marşı Okuma Yarışması


MALATYA (CİHAN)- Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. Yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşı Okuma Yarışması düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. Yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşı Okuma Yarışması gerçekleştirildi. 13 yarışmacının katıldığı yarışmada kazananlar Kadın Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlenen 'Hanımlar İstiklal Marşı'nı Seslendiriyor' adlı programda açıklandı.
Yarışmada Ayben Konakçı birinci, Aynur Şaşmaz ikinci, Nursel Karakaplan da üçüncü oldu. Derece yapan yarışmacılara Kadın Kültür ve Spor Merkezi'nde üretilen çeşitli el sanatları ürünleri hediye edildi.

Kadın Kültür ve Spor Merkezi Koordinatörü Esra Altaş, "İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü dolayısıyla bayanlar arasında Milli Marşımızı güzel okuma yarışması yaptık. Yarışmacılar birbirinden güzel okudular. Jürinin takdiriyle ilk üç belirlendi. Milli Şair'imiz Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Malatya'da İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER