Manisa'daki operasyonunda bir kişi daha tutuklandı


Manisa Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen operasyon kapsamında, gözaltına alınan 3 kişiden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutulandı. Tutuklanan M.İ., Manisa T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Manisa'da böylece 10 Kasım 2015 tarihinden itibaren gerçekleştirilen operasyonlarda tutuklananların sasıyı 32 oldu.

Manisa'da sabah erken saatlerde, TEM polisleri tarafından, 2'si Manisa'da 1'i Denizli'de olmak üzere 3 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Hayırsever esnaf B.T. ile A.D. Manisa'daki, M.İ. ise Denizli'deki evinde gözaltına alındı. TEM'de ifade alma işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen esnaf B.T. ile A.D., savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Denizli'den getirilen M.İ. ise polisteki ifade alma işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı savcılıkça, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. M.İ., Manisa 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Manisa T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Manisa'da 10 Kasım 2015 tarihinden itibaren gerçekleştirilen beş ayrı operasyonda yaklaşık 100 kişi gözaltına alınırken, aralarında hayırsever işadamı, esnaf, müteahhit ve öğretmenlerin bulunduğu 31 kişi tutuklanarak cezaevine konmuştu. Bugün yapılan altıncı operasyonda ise 3 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 2'si savcılık tarafından serbest bırakılırken,1 kişi de tutuklandı. Böylece Manisa'da son üç ayda yapılan operasyonlarında tutuklanan kişi sayısı oldu. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'daki operasyonunda bir kişi daha tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER