Manisa'da 2 liraya maç keyfi

2. Lig Kırmızı Grup’ta 25. hafta maçları sonunda en yakın rakibinin 10 puan önünde liderliğini sürdüren Manisaspor’da bu hafta kendi evinde konuk edeceği Tuzlaspor maçının biletleri satışa çıktı.

Manisa'da 2 liraya maç keyfi

Maçın bilet fiyatları 2 lira olarak belirlenirken, bayanlar ve 12 altı yaş çocuklar maçı ücretsiz izleyebilecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, 11 Mart Cuma günü saat 17.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Tuzlaspor ile oynayacak 2. Lig 26. hafta karşılaşmasının biletlerinin bugünden itibaren 19 Mayıs Stadı Passolig gişelerinden satışa çıktığını belirtildi. Biletlerin satışının maç günü de 19 Mayıs Stadyumu Passolig gişelerinden devam edeceğini bildirildi. Karşılaşmada 1965 tribünü (Kapalı alt), Tarzan tribünü ve misafir tribününe seyirci alımının yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan karşılaşmayı kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar ücretsiz izleyebileceği, karşılaşmayı izlemek isteyen kadınlar ve 12 yaş altı çocukların, Tarzan tribününden kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri, bugünden itibaren 19 Mayıs Stadı Passolig gişelerine nüfus cüzdanlarıyla yapacakları müracaat ile temin edebilecekleri belirtildi. Maçın bilet fiyatlarının da 2 lira olduğu kaydedildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'da 2 liraya maç keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER