Mart ayının medyada en çok konuşulan kulübü Fenerbahçe oldu


Geride bırakmaya hazırlandığımız Mart ayında spor sayfalarında çıkan haberler içinde en çok Fenerbahçe'nin adının geçtiği belirlendi.

Her ay düzenli olarak hazırlanan raporda, sarı lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, toplam 12 bin 454 haberde isminin geçtiği belirlendi. Interpress tarafından hazırlanan rapora göre, ikinci sırada Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlar ve UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'ya elenerek taraftarını üzen Galatasaray toplam 11 bin 278 haberde yer alırken, erteleme maçları sonrası yeniden liderliği geri alan ve yeni stadının açılışı için gün sayan Beşiktaş'ın da 9 bin 637 haberle üçüncü sırada gündeme geldiği ortaya çıktı.

Aynı araştırmada bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, 8 bin 155 haberle dördüncü sırada yer alırken; bu sezonun en başarılı takımlarından Torku Konyaspor 5 bin 332 haberle araştırmada ilk kez beşinci sıraya yükseldi. Mart ayı izinde yapılan spor haberlerinde Bursaspor toplamda 5 bin haberi geçerken, Antalyaspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor'un da toplamda 3 bin haberi aştığı ortaya çıktı.
CİHAN
<< Önceki Haber Mart ayının medyada en çok konuşulan kulübü Fenerbahçe... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER