Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Adana'yı Burç Okulları temsil edecek


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liseler Arası Masa Tenisi Grup Birinciliği maçları sona erdi. Osmaniye'de gerçekleştirilen grup maçlarında Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri Erkek Takımı birinci, Burç Üçgül Anadolu-Fen Liseleri Kız Takımı ikinci olarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Adana'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyen Burçlu öğrenciler, grup maçlarında olduğu gibi Türkiye Şampiyonası'nda da büyük bir başarı elde etmek istediklerini belirtti.

Grup Birinciliği maçlarında şampiyon olan öğrencilerini kutlayan Özel Burç Vural Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç, elde etmiş oldukları başarıyla büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Türkiye Şampiyonası maçlarının 19-21 Şubat tarihleri arasında Çorum'da yapılacağını belirten Erhan Gürgiç, "Öğrencilerime en başından bu yana güveniyordum ve şimdiye kadar elde etmiş oldukları başarılarla okulumuzun gurur kaynağı oldular. Osmaniye'de göstermiş oldukları başarıyla Adana'nın gururu oldular. Şimdi hedefimizde Türkiye Şampiyonası var. İnşallah buradan şampiyon olarak çıkacağız ve Türkiye'yi 'Dünya Şampiyonası'nda temsil edeceğiz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Adana'yı Burç Okulları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER