MATSO üyesi 50 girişimci etkin satış stratejileri eğitimi aldı


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın(MATSO) etkin satış stratejileri eğitimine katılan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından oda üyelerine yönelik olarak etkin satış stratejileri eğitimi düzenledi. Eğitim semineri 3 gün sürdü. MATSO binasında gerçekleşen eğitime MATSO 1. Komite Başkanı Murat Güven, 2. Meslek Komitesi Başkanı Mevlüt Çelik, 11. Meslek Komitesi Muzaffer Şenol, 12 Meslek Komitesi Başkanı Hilmi Acar ve 50 MATSO üyesi katıldı. Eğitim sonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları verildi. Sertifika töreninde konuşan MATSO 2. Meslek Komitesi Başkanı Meslek Mevlüt Çelik oda çalışmaları ve eğitimler hakkında bilgi verdi.

Çelik, yaptığı konuşmada, "Girişimcilik Akademisi üyelerimizin ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayarak, onların ekonomik hayatta gerektirdiği özelliklerle donatılmasını için açılmıştır. Birim tarafından yıl içerisinde birçok panel konferans, sempozyum, toplantı ve kurslar düzenliyoruz. Bu eğitimlerden birisi olan Etkin Satış Stratejileri" eğitimini tamamlamış bulunmaktayız. Yoğun ilgi gören bu eğitimle siz değerli katılımcılar ve üyelerimize katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Eğitimlerimiz yoğun ilgi görüyor." ifadesinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber MATSO üyesi 50 girişimci etkin satış stratejileri eğitimi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER