Meclis’te parsel parsel kavgası: 'Sizden şakır şakır hesap sorulacak'

TBMM’de İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine AKP grubu adına Ankara Milletvekili Osman Gökçek konuştu. Gökçek CHP’yi suçlayıp AKP’lilerden alkış alınca CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Babasını görevden alanlar oğlunu alkışlıyor. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız’’ dedi.

SHABER3.COM

Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın haberine göre TBMM’de İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine AKP grubu adına Ankara Milletvekili Osman Gökçek konuştu. Gökçek, konuşmasında CHP’yi suçlayıp AKP’lilerden alkış alınca CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Babasını görevden alanlar oğlunu alkışlıyor. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız" dedi ve şunları söyledi:

* "Beyefendinin babası hâlâ Ankara Büyükşehir Belediyesinin evinde oturuyor, yıllarca belediyenin aracını iade etmedi, Ankara’yı parsel parsel sattılar. Osman Gökçek adında TBMM’de koltuk işgal eden bir kişiye cevap vermek zorunda kaldığım için çok mutsuzum. Gökçek ailesinin CHP’ye söz edebilme haddi olamaz. Siz Ankara’yı parsel parsel satmış bir ailesiniz. Hukuk devletinde sen de baban da sadece yargılanırsınız ve hapiste ömrünüzü geçirirsiniz."

"JELİBON, HIRSIZ..."

CHP’li Veli Ağbaba ise AKP’lilere "Babasını görevden alırken de alkışlıyordunuz, kutlarım sizi" derken, DEM Partili Mahmut Dindar ve Kamuran Tarhan da "Jelibon, Ankara’yı ki peşkeş çekti, parsel parsel" derken Meral Danış Beştaş "Babasını görevden alanlar, oğlunu alkışlamak için bir sıraya girdiler. Parsel parsel Ankara'yı satanların desteklendiğine tanıklık ettik" dedi.

Osman Gökçek ise sataşma gerekçesiyle yeniden söz aldı ve "Her tartışmada babamla alakalı konuları getirerek dar görüşünüzden dolayı sizleri kınıyorum" deyince DEM Partili Dilan Kunt, "Yaptığınız hırsızlıkları konuş" dedi. Mahmut Dindar da "Babanın çaldığı paraları getir" dedi. CHP’li Orhan Sümer de Gökçek’e "Sus lan, ağzını açma, babanın parsel parsel sattıklarının cevabını ver, terbiyesiz adam" diye bağırdı. CHP’li İsmet Güneşhan da "Sen kim ahlak kim?" diye sordu. CHP’li Hasan Öztürkmen Gökçek’e "Senin o haram lokma geçmiş boğazına CHP sığmaz. Baba niye görevden alındı?" diye bağırdı. Osman Gökçek, "CHP’nin zarar vermediği hiçbir kitle yoktur. Ülkücü ağabeylerime de cezaevinde işkence yaptınız" cevabını verdi.
<< Önceki Haber Meclis’te parsel parsel kavgası: 'Sizden şakır şakır... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER