Meczup yazar, AKP'lilere ağır hakaretler saydı

Kadir Topbaş'ın öncesinde Metal yapı'ya ait arazisinin satın alınması ile ilgili olarak Fatih Tezcan, Topbaş'ı çok ağır hakaretler eşliğinde bir yazıyla eleştirdi.

SHABER3.COM

Havuz medyasında Fatih Tezcan Metal yapı’ya ait 13 dönümlük bir arazinin 370 milyon liraya yarı ortağı olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınmasını içeren bir yazı kaleme aldı.

Yazısında Kadir Topbaş’ı İsrail ajanlığından Cemaat sponsorluğuna kadar hatta Vehbi Koç üzerinden ABD ile ilişkilendiren Tezcan yazısında ezik, sapık gibi hakaretlere yer verdi. Kadir Topbaş’ın talimatıyla satın alınan arazi üzerindeki rant kavgasının daha da büyüyeceği görülüyor.

Ağır eleştiriler altında arazi üzerinden Topbaş’ı hedef alan Tezcan İsrail tarafından defalarca Dünya Belediyeler Birliği Başkanı seçildiğini de iddia etti.

Öte yandan satın alınan bu arazi sonrası medyada çıkan haberler yüzünden havuz yazarlarını da eleştiren Tezcan farkında olmadan Havuz ile İstanbul Büyükşehir belediyesi arasındaki ticari ilişkileride itiraf etmiş oldu.

Tezcan Havuz yazarlarına hitaben şunları yazdı:

Ve siz!

“İBB’den paramızı keserler” diye bu ihanet satışını görmezden gelen Sözde Tayyip Erdoğan yanlısı Özde menfaatperest Goygoy Medyası!

İBB’den gelen reklamlar kesilir diye Kadir Topbaş’a sessiz kalan medya organları!

Ramazan’da sadece 2 saatlik program için İBB’den 20-30 bin lira alan populist hurafeci çakallar!

Ne kadar uydurma hurafe varsa ezberleyip saf millete kendini maneviyat ehli diye yutturup arkada para saymaktan yorulan din tüccarları!

Bu devlete ve millete alenen ihanet eden bir belediye başkanına bile sesinizi çıkaramadıktan sonra, sizin dinle imanla ne işiniz var?


<< Önceki Haber Meczup yazar, AKP'lilere ağır hakaretler saydı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER