Medicana Sivasspor: 0 - Eskişehirspor: 1 (İlk yarı)


Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Çimen, Esat Sancaktar
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, Cicinho, İbrahim Öztürk, Djakarıdja Kone, Joan Oumari, Etzaz Hussain, Texeira, Beykan Şimşek, Ziya Erdal, Aatıf Chahechouhe, Hasan Kabze
Eskişehirspor: Boffin, Nzuzi Toko, Emre Güngör, Jordi Figueras, Kaan Kanak, Kıvanç Karakaş, Alpaslan Öztürk, Emre Güral, Vladyslav Kulach, Engin Bekdemir, Axel Meye
Gol: Dk. 33 Axel Meye (Eskişehirspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 19. haftasında Medicana Sivasspor, Eskişehirspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısında Medicana Sivasspor, Aatıf Chahechouhe ile bir penaltı vuruşundan yararlanamazken, konuk Eskişehirspor ise Axel Meye'nin golüyle devreyi 1 - 0 önde kapattı.

5. dakikada Cicinho'nun, sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortada David Texeira topun gelişine kafa vuruşunu yaptı, kaleci Ruud Boffin direk dibinde topu güçlükle kontrol ederek gole izin vermedi.

12. Beykan Şimşek, sol kanattan son çizgiye kadar inerek topu kale ağzına gönderdi, bu sırada Emre Güngör topa elle müdahalede bulununca hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Aatif Chahechouhe, kaleci Ruud Boffin'nin sağına meşin yuvarlağı göndermek istedi, ancak Boffin bu topu kurtarmayı başardı ve gole izin vermedi.

33. dakikada Eskişehirspor, Axel Meye'nin golü ile öne geçti. Bu dakikada Engin Bekdemir, sol kanattan ilerleyerek topu ceza alanındaki arkadaşı Emre Güral'a bıraktı, Emre ise topu kale ağzında müsait durumda bulunan Axel Meye'ye aktardı. Axel Meye de meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek takımını deplasmanda 1 - 0 öne geçirdi.

44. dakikada İbrahim Öztürk'ün ortasıyla ceza alanında müsait durumda topla buluşan Beykan Şimşek, istediği vuruşu yapamayınca takımını bir golden ederken, meşin yuvarlak da az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve hakem Ali Palabıyık ilk yarının 1 - 0 konuk Eskişehirspor'un üstünlüğünde bittiğini belirten düdüğünü çaldı.


CİHAN
<< Önceki Haber Medicana Sivasspor: 0 - Eskişehirspor: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER