Medipol Başakşehir: 0 - Kasımpaşa: 1 (İlk yarı)


Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Mete Kalkavan, Mehmet Cem Satman, Ceyhun Sesigüzel
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Alparslan Erdem, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Edin Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Omeruo, Titi, Oliver Veigneau, Abdullah Durak, Andre Castro, Hakan Arslan, Tunay Torun, Adem Büyük, Eren Derdiyok.

Gol: Dk. 45 Eren Derdiyok (Kasımpaşa)
Sarı kart: Dk. 39 Andre Castro (Kasımpaşa)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 19. haftasının kapanış maçında Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısını Kasımpaşa 1-0 önde tamamladı.

12. dakikada Edin Visca'nın paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Doka Madureira ceza sahası dışı sol çaprazından şutunu çekmek istedi ancak savunma zamanında araya girerek topu uzaklaştırmayı başardı.

22. dakikada sağ kanatta topla buluşan Strahil Popov ortasını ceza sahası içerisine gönderdi. Bu noktada Andre Castro topu Tunay Torun'un önüne indirdi. Ceza sahası içi sağ tarafında Tunay, son çizgiye inmeden pasını tekrar Castro'ya atmak istedi ancak savunma araya girerek tehlikenin büyümesini engelledi.

27. dakikada ceza sahası içi sol tarafında Marcio Mossoro rakibinden sıyrıldıktan sonra penaltı noktasına doğru sert bir orta gönderdi ancak o noktada Mehmet Batdal'dan önce savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

45. dakikada Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un golü ile öne geçti. Orta sahanın biraz ilerisinde kazanılan serbest vuruş için topun başına Tunay Torun geçti. Tunay, ortasını arka direğe doğru gönderdi. Bu noktada müsait pozisyonda olan Eren Derdiyok altıpasın hemen sağından topun gelişine çok sert bir şut çekti ve direğe de çarpan top filelerle buluştu: 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarıyı Kasımpaşa 1-0 önde tamamladı.




CİHAN
<< Önceki Haber Medipol Başakşehir: 0 - Kasımpaşa: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER