Dünyaca ünlü aktör resmen kafa buldu!

Avusturalya'lı aktör Russel Crowe, twitter hesabından bakın hangi fotoğrafı paylaştı

Dünyaca ünlü aktör resmen kafa buldu!

Çanakkale Savaşı’nda kaybolan 2 oğlunu arayan Avustralyalı babanın 1919’da Türkiye’ye gelişini anlatan filmi için Türkiye'de bulunan Avusturalya'lı aktör Russel Crowe, twitter hesabından yayınladığı salyangoz fotoğrafıyla İstanbul trafiğine gönderme yaptı.

Fethiye’de başladığı tatiline İstanbul’da devam eden dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, Twitter hesabından yayımladığı salyangoz fotoğrafıyla İstanbul trafiğine gönderme yaptı.

Crowe yayımladığı salyangoz fotoğrafının üzerine “This fellows moves faster than Istanbul traffic... much faster” yazdı. “Bu salyangoz İstanbul trafiğinden daha hızlı ilerliyor... çok daha hızlı” yazılı Crowe’un bu tweet’i kısa sürede yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Çekeceği yeni filmi için Türkiye ’de mekân bakan Russell Crowe, İstanbul’da önceki gün Kültür Bakanı Ömer Çelik’le bir araya gelmişti.



CEM YILMAZ İLE YEMEK YEDİ, İKİLİNİN TWEETLERİ GÜLDÜRDÜ


Yakışıklı oyuncu Russel Crowe dün akşam komedyen Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Russell Crowe Cem Yılmaz ile yemek yedi. İki ünlü isim o eğlenci dakikaları Twitter'dan da paylaştı. 

Film çekimleri için İstanbul'a gelen Russell Crowe eğlenceli dakikalar geçirdi. Russell Crowe: "Having dinner with Jem Yilmaz, he keeps stealing my fork Cakal!!!" "Cem Yılmaz ile yemek yiyorum, çatalımı çalıyor Çakal" diye yazdı. Fakat Cem Yılmaz'ın adını yanlış yazınca takipçilerinden tepki aldı, uyarıldı. Bunun üzerine Russel Crowe şunları yazdı: "Cem, Jem, Shem... Çatalımı çalıyor" diye yazdı.

Russell Crowe'un bu sözlerine karşılık Cem Yılmaz'da cevap verdi. Cem Yılmaz: “Hesabı, Russell’ın ödeyeceği belli bir yemekteyiz. Russell iyi biri ve mükemmel bir aktör. Hesabı öde!” diye yazdı..

Russel Crowe cevap verdi: "Cem Yilmaz is cool. He is also funny . Am I the first to know this?", "Cem Yılmaz iyi birisi. Aynı zamanda komik biri. Bunu ilk bilen ben miyim?”  diye yazdı.


<< Önceki Haber Dünyaca ünlü aktör resmen kafa buldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER