Ekrem Dumanlı'nın mektubuna cevap geldi

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın Türkiye ve dünyadan birçok önemli isme yazdığı mektuba yurt içi ve yurt dışından destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Ekrem Dumanlı'nın mektubuna cevap geldi

14 Aralık özgür basına darbe operasyonunda 120 saat gözaltına altında tutulan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın Türkiye ve dünyadan birçok önemli isme yazdığı mektuba yurt içi ve yurt dışından destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Dünya Editörler Formu (WAN-IFRA) Genel Müdürü Cherilyn Ireton, Dumanlı'ya gazetecilik mesleğinin engellenemeyeceğini söyleyerek, "Örneğini verdiğiniz sosyal medya kaynağınızın yanıldığını umut ederim. Siz engellenemeyen gazetecilik rolünüzü devam ettirin. Biz süreci izlemeye devam edeceğiz. Yapabileceğim ve probleme dikkat çekebileceğim her şeyi yapmaya hazırım." cevabını gönderdi.

Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) Doğu Avrupa ve Orta Asya Büro Temsilcisi Johann Bihr ise, Zaman ve Samanyolu medya grubunda çalışan gazetecilere yönelik zulmü dikkatle takip ettiklerini vurgulayarak, cevabi mektubunda , "Zaman ve Samanyolu TV'deki gazetecilere yönelik devam eden zulmü takip ediyoruz; özellikle Hidayet Karaca ve sizinle alakalı olanları." ifadelerine yer verdi.
<< Önceki Haber Ekrem Dumanlı'nın mektubuna cevap geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER