Fenerbahçe - Bate Borisov maçı saat kaçta hangi kanalda? - Güncel

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe rövanş maçına çıkıyor. İşte Fenerbahçe - Bate Borisov maçının saati ve maçı yayınlayacak olan televizyon kanalı..

Fenerbahçe - Bate Borisov maçı saat kaçta hangi kanalda? - Güncel

Fenerbahçe ile BATE Borisov, UEFA Avrupa Ligi maçında, bu akşam saat 22:05'te karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak...
Ligde son 32 takımın yer aldığı bu turda, Belarus ekibiyle deplasmanda  yaptığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, UEFA'nın verdiği ceza  nedeniyle rakibini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisiz maçta konuk  edecek. Saat 22.05'te başlayacak mücadeleyi Fransız hakem Antony Gautier  yönetecek.
         
MUHTEMEL İK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Cristian, Mehmet Topal, Caner, Kuyt, Sow, Webo

BATE Borisov: Gorbunov, Radkov, Turevich, Filippenko, Bordachov, Hleb, Volodko, Baga, Olekhnovich, Rudik, Rodionov

Saat: 22:05
Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakem: Antony Gautier
Yayın: Star TV 


Kadıköy'de, Süper Lig'in 20. haftasında Sivaspor'a 2-1  yenildikten sonra, rakip sahalarda Mersin İdmanyurdu (1-0) ve Trabzonspor (3-0)  maçlarını kazanan, BATE Borisov deplasmanını da beraberlikle geçen ''Sarı  Kanaryalar'', kısa dönem içinde yakaladığı başarılı performansı yarın da sahaya  yansıtarak yoluna devam etmek istiyor.
         
         
İlk maçta kırmızı kart gören Meireles ve sarı kart cezalısı durumuna  düşen Bekir İrtegün, Belarus temsilcisine karşı rövanşta forma giyemeyecek.
         
Sarı-lacivertli takımda 2'şer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz,  Mehmet Topal ve Caner Erkin, yarınki maçta forma giyip birer sarı kart daha  görmeleri durumunda ise, bu turun geçilmesi halinde son 16 takımın yer alacağı  turun ilk maçında forma giyemeyecek.
         
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu akşam yapılacak antrenmanın  ardından kadrosunu şekillendirecek. Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya Milli  Takımı ile elde ettiği şampiyonluğun ardından takıma katılan Yobo'nun da Belarus  ekibine karşı kadroda olması bekleniyor.
         
Bu arada, Atletico Madrid formasıyla bu sezon Avrupa kupası maçına  çıktığı için Fenerbahçe'nin UEFA listesinde bulunmayan Emre Belözoğlu, maçta  forma giyemiyor.
         
BATE Borisov Avrupa'da ''Dalya'' diyecek
         
Fenerbahçe'nin rakibi BATE Borisov, yarın akşamki mücadelede 100. Avrupa  sınavına çıkacak.
         
Bugüne dek 99 maçta 38 galibiyet alan Belarus ekibi, 24 maçı berabere  tamamladı, 37 maçta da yenildi.
         
Belarus temsilcisinde ilk maçta 11'de forma giyen savunma oyuncusu Artem  Radkov, sarı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Bate Borisov maçı saat kaçta hangi kanalda?... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER