Justin Bieber, İstanbul'u böyle tanıttı

Justin Bieber, 38 milyondan fazla takipçisiyle bu fotoğrafı paylaştı.

Justin Bieber, İstanbul'u böyle tanıttı

“Believe" turnesi kapsamında İTÜ Stadyumu’ndaki konser için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, İstanbul'un fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafta Çamlıca Tepesi de görülüyor. Daha önce Türkiye’ye gelen PSY’nin İstanbul’un arka sokaklarını gösteren bir fotoğraf paylaşması eleştirilere neden olmuştu.



İKİ SAAT GECİKMEYLE SAHNEYE ÇIKAN BİEBER YUHALANDI

Justin Bieber konseri yaklaşık iki saat gecikmeyle başladı. Gecikmeye kızan Bieber hayranları bu gecikme yüzünden Bieber’i yuhaladılar. Ancak protesto Bieber’in sohneye çıkışıyla son buldu. Ardından geri sayım başladı, Bieber animasyonlar eşliğinde taktığı kanatlarla sahneye çıktı. Türkçe ‘Haydi İstanbul’ diyerek konserine başlayan Bieber, hayranlarını coşturdu ve ardından sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkısını seslendirdikten sonra kısa bir konuşma yapan Bieber, “Ben ilk defa İstanbul’da bulunuyorum. Burayı daha önce görmemiştim” diyerek ‘Siz benim konserimi daha önce izlediniz mi? diye sordu. Bieber, konuşmasının ardından gözlüklerini çıkarıp hayranlarına fırlattı. 

Öte yandan konserde ilginç bir olay yaşandı. Konser sırasında sahneye atılan bir cisim nedeniyle Bieber sahneyi bir süreliğine terk etti. Bieber bu durumun devam etmesi haline sahneye çıkmayacağını dile getirdi. Bir süre kuliste bekleyen Bieber yeniden hayranlarının karşısına çıktı.
<< Önceki Haber Justin Bieber, İstanbul'u böyle tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER