‘Oscar gafı’ ortalığı birbirine kattı!

Oscar ödülleriyle ilgili yayınlanan programda, en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandığına dair bir ünlünün isim gösterildi.

‘Oscar gafı’ ortalığı birbirine kattı!

CNN’de yayınlanan Oscar ödüllerinin nasıl hazırlandığına dair bir programda Leonardo DiCaprio’nun en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandığına dair adının yazıldığı plakanın yayında gösterilmesi ortalığı birbirine kattı.

CNN’de yayınlanan Oscar ödüllerinin nasıl hazırlandığına dair bir programda Leonardo DiCaprio’nun en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandığına dair adının yazıldığı plakanın yayında gösterilmesi ortalığı birbirine kattı. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Yetkililerin Oscar ödülleri hazırlanırken tüm adaylar için ödül hazırlandığını açıklanması sonucu gerçek ortaya çıkmış oldu.
Geçtiğimiz gün CNN’de yayınlanan bir programda az kalsın bir skandala imza atılıyordu. Oscar ödüllerinin nasıl yapıldığına dair bir programda Leonardo DiCaprio’nun ödülü kazandığına dair heykelciğin gösterilmesi sonrası sosyal medyada herkes DiCaprio’nun ödül kazandığını konuşmaya başladı. Gerçek ise akademinin yaptığı açıklama sonrası anlaşıldı. İddialar sonrası akademiden yapılan açıklamada oylamanın 14 Şubat’ta başlayacağı ve 25 Şubat’ta sonlandırılacağı ifade edildi.

Bu yıl 86. kez verilecek olan Oscar ödüllerinde DiCaprio ile birlikte Christian Bale, Bruce Dern, Chiwetel Ejiofor ve Matthew McConaughey En İyi Erkek Oyuncu dalında yarışacak. Ödülleri kazananlar ise 2 Mart gecesi düzenlenecek törenle açıklanacak.

İHA
<< Önceki Haber ‘Oscar gafı’ ortalığı birbirine kattı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER