Pocoyo oyununu oynayın, dünyaya iyilik yapın!

Pocoyo'nun bu oyununu oynarsanız, dünya için büyük bir iyilik yaparsınız! Tıklayın ve oynayın...

Pocoyo oyununu oynayın, dünyaya iyilik yapın!

Pocoyo ve Earth Hour’un işbirliği ile yapılacak etkinlik kapsamında, eğer 100.000 kişi Pocoyo Okyanusu Temizleme Oyununu oynarsa, Pocoyo ve Arkadaşları okyanuslardaki 2 Ton çöpü temizlenmesine yardımcı olacak.
 
Pocoyo, bu temizliği Ocean Defenders Alliance (Okyanus Koruma Birliği) ve Mission Blue Team (Mavi Görev Timi) ile işbirliği ile 2013 yılında gerçekleştirecek.
 
Cam, Plastik ve Kağıt atıkların gerekli olan özel çöp kutularına atıldığı Pocoyo Okyanus Temizleme Oyunu oynamak için TIKLAYIN!

Earth Hour (Dünya Saati); tüm dünyada hızla büyüyen, tüm dünyadaki insanları ve hatta canlıları ilgilendiren, çevre bilincini aşılamak ve küresel ısınma karşıtı etkinlikleri artırmak üzere tüm organizasyonları yürüten çok boyutlu büyük çapta bir çevreci ve sosyal organizasyon olan WWF-World Wildlife Fund (Dünya Yaban Hayatı Koruma Derneği)’nin global bir etkinlik programıdır. Earth Hour, günümüzde tüm dünyada 152’den fazla ülke ve 7.000’den fazla şehirden büyük toplulukların desteği ile faaliyetlerine devam ediyor...
 

<< Önceki Haber Pocoyo oyununu oynayın, dünyaya iyilik yapın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER