Sevilen dizilerin yeni adresi Küre TV! Hem de HD izleniyor

Küre TV, hızlı ve profesyonel internet televizyonculuğunun yeni adresi oldu. HD izleme adresi...

Sevilen dizilerin yeni adresi Küre TV! Hem de HD izleniyor

Küre TV takip ettiğiniz dizi, belgesel, haber, yemek tarifi, çizgi film vb. TV programlarını, istediğiniz zaman istediğiniz cihazdan takip edebilin diye kurulmuş bir internet hizmeti, ayrıca canlı TV ve radyo yayınları da Küre TV üzerinden takip edilebiliyor.

Samanyolu TV, TRT, Yumurcak TV, gibi ulusal televizyonlarla yayın ortaklığı anlaşması bulunan Küre TV, programları yayın saatinin hemen ardından kullanıcılarına sunuyor. www.kure.tv içerikleri arasında en çok dikkat çeken rating tablolarında hafta birincisi TV dizileri arasında Şefkat Tepe, Küçük Gelin, Hıyanet Sarmalı, Ötesiz insanlar gibi Samanyolu TV yapımları yer alıyor.  Ayrıca çocukların çok sevdiği Caillou, Pepee, Tusuba, gibi çizgi filmlerin yanında, eğitici çocuk programları da oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Yakın zamanlarda TRT'nin sevilen dizileri Seksenler, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tıkadı, Beni Böyle Sev ve diğerleri de Küre TV'deki yerini almış durumda.

Takip ettiği çizgiden şaşmadan yayın akışını daha da büyütmenin yollarını arayan Küre TV, aynı zamanda her geçen gün  yayın kalitesini arttırmanın, ziyaretçilerine daha faydalı içerikler sunmanın peşinde. Kurulduğu günden bu yana daha iyi yayıncılık adına attığı adımlar sayesinde bu gün Küre TV yetkilileri, rahatlıkla Youtube'dan daha hızlıyız diyebiliyorlar.  Geçtiğimiz günlerde Osmanlı Tokadı, Eski Hikaye, Seksenler, Böyle Bitmesin, Gönül Hırsızı, Her Şekilde gibi dizlerin yanında Pepee, Alim Dede'nin Bilim Evi, Nasıl Acaba gibi çizgi filmleri de bünyesine katan kure.tv, TRT belgesellerini de beğeninize sunuyor.

Küre TV'nin akıllı telefonlar ve tabletler için uygulamaları da bulunuyor. Böylece trafikte, yolda şehirler arası yolculuklarda kısaca istediğiniz zaman istediğiniz yerde canlı yayın, haber, dizi, çizgi film vb. izleyebileceksiniz.

<< Önceki Haber Sevilen dizilerin yeni adresi Küre TV! Hem de HD izleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER