'Yılmaz Erdoğan olmasaydı tuvaletçiydim'

Ünlü oyuncu Ersin Korkut, tuvalet temizleyiciliğinden oyunculuğa yükselen hikayesini anlattı

'Yılmaz Erdoğan olmasaydı tuvaletçiydim'

Beşiktaş Kültür Merkezi'nde kadınlar tuvaleti sorumluluğundan baş rollere yükselen Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni Ersin Korkut, oyunculuğuyla ilgili olarak gündem olacak açıklamalar yaptı.

Oyunculukla ilgili olarak hiç hayal kurmadığını söyleyen sevilen oyuncu Ersin Korkut, BKM'deki oyunculuk kariyerinden bahsederken Yılmaz Erdoğan'ın katkılarından bahsetti. İşte tuvalet temizliğinden başlayıp sinema oyunculuğuna kadar olan kısa hikaye: 

"BKM'de tuvalet temizleme işinden başlayıp çaycılığa kadar her işi yaptım. Kadınlar tuvaleti sorumlusuydum. Erkekler tuvaleti sorumlusu olmak isterdim. Sonra yavaş yavaş dekorculuğa kadar yükseldim. Cem Yılmaz'ın sahnesini temizlerdim. Sonra hep oradaki oyuncuları gözlemledim. Cem Yılmaz'ın repliklerini ezberleyip arkadaşlara Kürtçe olarak stand-up yapardım. Ömür boyu tuvalet temizleyiciliği, çaycılık yapmak istemediğim için Yılmaz Abi'den beni sahneye çıkarmasını rica ettim. Bana bir şans verdi ve buralara geldik. O şansı vermemiş olsaydı hala kadınlar tuvaletini temizliyor olacaktım."

Ersun Korkut Hayalinizi ne ölçüde gerçekleştirdiğiyle ilgili soruya ise; şöyle cevap verdi:

"Ev sahibi olma hayalim vardı, oldu. Anneme-babama da aldım. Kendime ne alırsam annemle-babama da alırım. Kardeşlerimi yurt dışında okutuyorum. İşte bütün bu hayallerimi gerçekleştirdim. Hayat hikayemi sinema filmi olması yönünde hayalim var. İbrahim Büyüküak, hayat hikayemi senaryolaştırıyor. Dilerim o hayalim de gerçekleşir."
<< Önceki Haber 'Yılmaz Erdoğan olmasaydı tuvaletçiydim' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER