Mehmet Döğme Okulları velileri aşure yarışması düzenledi

Mehmet Döğme Okulları velileri aşure yarışması düzenledi

Kilis'te Özel Mehmet Döğme Okulları velileri, bu sene 4'üncüsü düzenlenen geleneksel 'En Güzel Aşureyi Ben Yaptım' yarışmasında yarıştı.

Özel Mehmet Döğme Okulları velileri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'En Güzel Aşureyi Ben Yaptım' yarışması gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen yarışmada 6 kişilik jüri oluşturuldu. Büyük uğraşlarla hazırlanan aşureler jüri tarafından değerlendirmeye tabi tutuldu. Jüri birinciyi seçmekte zorlandı.

Dereceye giren tüm yarışmacılara günün anısını anlatan kupa bardaklar takdim edildi. Ayrıca ilk 6 kişiye altın, ev aletleri, düzenlenen programla takdim edildi. Pişirilen aşureler öğrencilere ve programa katılan velilere ikram edildi.

Özel Mehmet Döğme Okulları Müdürü Süleyman Yaman, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliğin çok anlamlı olduğunu vurguladı. Etkinliğin ayrıca veli, öğretmen, öğrenci iletişiminin artmasına katkı sunduğunu anlatan Yaman, böylece öğrencilerde motivasyonun artmasını sağlayarak eğitime fayda sağladığını kaydetti.

Öğrenci velilerinden Çiğdem Çoban öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla yapılan bu tür etkinliklerin önemli bir kaynaşma vesilesi olduğunu ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Döğme Okulları velileri aşure yarışması düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER