Mehmet Ekici: Tek derdim kısa zamanda sahalara dönüp, takımıma katkı sağlamak


Trabzonspor'da, Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kriz tatlıya bağlanıyor. Erkan'ın dünkü özrünün ardından İstanbul'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelen Mehmet de hakkında takımdan ayrılacağına dair iddiaları yalanladı. Başarılı futbolcu, tek derdinin kısa zamanda sahalara dönüp takımıma katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Mehmet Ekici, Trabzonspor'un 26 Eylül'de deplasmanda oynadığı Osmanlıspor maçının ardından soyunma odasında tartıştıkları Erkan Zengin'in yumruklu saldırısına maruz kalmıştı.

Takım içerisinde krize dönüşen olayın tatlıya bağlanması için Erkan, dün yazılı bir açıklamayla Mehmet'ten özür diledi. 20 günlük süreçte yalnız bırakıldığına inanan Mehmet ise babası ve menajerini Trabzon'a çağırdı. Mehmet, babası ve menajeri, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yapılan görüşmenin ardından da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmek üzere dün İstanbul'a gitmişti. Takımdan ayrılmanın eşiğinde olduğu kaydedilen başarılı futbolcunun, Başkan Hacıosmanoğlu ile yapılan görüşmenin ardından ikna edildiği öğrenildi.

Hakkındaki takımdan ayrılmak istediğine dair iddiaları yalanlayan Mehmet Ekici, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Hakkımda gideceğime dair haberler çıkıyor. Ben buradayım, bir yere gitmedim. Bunu taraftarlarımızın bilmesini isterim. Evet tatsız olaylarla karşılaştığım doğrudur. Ama benim şu an tek derdim kısa zamanda sahalara geri dönüp, takımıma katkı sağlamaktır. Bu süreç içinde arkamda olan yakın çevreme ve taraftarlarımıza teşşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Ekici: Tek derdim kısa zamanda sahalara dönüp,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER