Melikgazi Belediyesi'nden 'emlak vergisi' uyarısı

Melikgazi Belediyesi'nden 'emlak vergisi' uyarısı

Emlak Vergisi ikinci taksitlerinin 1 ile 30 Kasım 2015 tarihleri arasında yatırılacağını hatırlatan Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ocak ile 31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması gereken emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükelleflere de teşekkür etti.

Dr. Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada belediye yatırım ve hizmetlerin temelini vergiler oluşturduğunu belirtti. Büyükkılıç, özellikle ilçe sınırları içerisinde tarla, arsa ve evleri bulunan mükelleflerin ödemiş olduğu vergilerin yine hizmet olarak kendilerine geri yansıdığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilki başlattıklarını vurgulayan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kredi kartı ve internet üzerinden vergi ödemeyi ilk kez başlatarak yeni bir hizmet anlayışı getirerek hizmet kalitesini artırdıklarını söyledi. Başkan, emlak vergisinin ödenmesi süresinde mükelleflere tahakkuk ettirilen verginin ilk taksidinin yüzde 92 tahsil edilmiş olduğunu tespit ettiklerini ifade ederek, tahsil edilen vergilerin yüzde 55'inin kredi kartı ile yüzde 15'nin internet üzerinden ödenmiş olduğunu geri kalan yüzde 30'sinin ise nakit olarak ödendiğini anlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Melikgazi Belediyesi'nden 'emlak vergisi' uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER