Mersin İdmanyurdu: 0 - Gaziantepspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Mersin Stadyumu
Hakemler: Tolga Özkalfa, Volkan Narinç, Baran Eraslan
Mersin İdmanyurdu: Muammer, Sadiku, Murat Ceylan, Vederson, Güven, Tita, Welliton, Mitrovic, Nakoulma, Serkan, Khalili,
Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Barış Yardımcı, Prince Gouano, Koray Arslan, Elyasa Süme, Abdülkadir Kayalı, Hürriyet Güçer, Orkan Çınar, Anton Putsila, Daniel Larsson, İlhan Parlak
Sarı kart: Dk. 31 Welliton (Mersin İdmanyurdu)

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 26. hafta maçında karşı karşıya gelen Mersin İdmanyurdu ile Gaziantepspor maçının ilk yarısında iki takımın çabası da gol getirmedi devre başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı.

Ev sahibi Mersin İdmanyurdu'nda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, konuk ekip Gaziantepspor cephesinde Fernando Marcal ve Habib Habibou sakatlıkları nedeniyle zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanında 18 kişilik kadroda yer almıyorlar.

Mersin İdmanyurdu bu karşılaşmaya kadar ligde aldığı 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucu elde ettiği 20 puanla ligin 17. sırasında yer alıyor.

Konuk Gaziantepspor ise 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucu elde ettiği 31 puanla ligin 13. sırasında yer alıyor.

İki takımın bu karşılaşmaya kadar aralarında yaptıkları 12 müsabakanın 2'sini Mersin İdmanyurdu, 8'ini ise Gaziantepspor kazanırken 2 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

8. dakikada Murat Ceylan'ın Gaziantep defansının arkasına attığı pas sonrası ceza alanı içinde topla buluşan Nakoulma rakibini geçer geçmez yerden sert vurdu. Top az farkla auta gitti.

10. dakikada Güven'in pası ile caza alanı dışında topla buluşan Nakoulma kaleyi cepheden gören pozisyonda sert vurdu. Top kaleci Karcemaskas'tan döndü.

13. dakikada ani gelişen Mersin İdmanyurdu atağında sağ kanattan Güven'in ortası sonrası kafalardan seken top son olarak arka direkte Nakoulma'nın önünde kaldı. Nakoulma'nın vuruşunda top Karcemaskas'tan döndü. Dönen topu takip eden Tita'nın müsait pozisyondaki vuruşunda ise top üstten auta gitti.

19. dakikada Murat Ceylan'ın uzun pası ile ceza alanı içinde topla buluşan Nakoulma kaleci Karcemaskas'ı da geçtikten sonra vurdu. Top yan ağlarda kaldı.

29. dakikada Murat Ceylan'ın ortasına ceza alanı içinde iyi yükselen Welliton'un müsait pozisyondaki kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Maçın ilk yarısı da golsüz berabere tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu: 0 - Gaziantepspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER