Mersin İdmanyurdu: 0 - Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Mersin Stadyumu
Hakemler: Alper Ulusoy, Baki Tuncay Akkın, Cevdet Kömürcüoğlu
Mersin İdmanyurdu: Muammer Yıldırım, Gökçek Vederson, Milan Mitrovic, Loret Sadiku, Güven Varol, Serkan Balcı, Murat Ceylan, Eren Tozlu, Abdul Khalili, Tita, Prejuce Nakoulma
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Jagos Vukovic, Barry James Douglas, Ali Çamdalı, Alban Meha, Abdou Razack Traore, Samuel Tobias Holmen, Riad Bajic, Dimitar Dimitrov Rangelov
Kırmızı kart: Dk. 25 Tita (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kartlar: Dk. 17 Nejc Skubic, Dk. 20 Dimitar Dimitrov Rangelov (Torku Konyaspor)

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında karşı karşıya gelen Mersin İdmanyurdu ile Torku Konyaspor maçında mücadelenin ilk yarısında iki takımın çabası da gol getirmedi devre 0 - 0 berabere tamamlandı.

Ev sahibi Mersin İdmanyur'dunda Tita 3 dakikada gördüğü iki sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ev sahibi takımda karşılaşma öncesi hafif sakatlığı bulunan Welliton Suarez bugün forma giyemiyor. Konuk Torku Konyaspor takımda sarı kart cezalısı olan Ali Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşmayı Torku Konyaspor Traore ve Holmen'in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Torku Konyaspor ligin ikinci yarısında oynanan 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi ve 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Mersin İdmanyurdu ikinci yarı itibariyle topladığı 7 puanla ligde kalmak için mücadelesini sürdürüyor.

14. dakikada Mersin İdmanyurdu'ndan Tita sol kanattan taşıdığı topu, ceza sahası yayı dışında bulunan Güven Varol'a çıkardı. Güven topu düzelti ve bekletmeden vuruşunu yaptı, ancak kaleci Serkan Kırıntılı köşeye giden topu uzanarak kontrol etti ve gole izin vermedi.

23. dakikada konuk Torku Konyaspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Selim Ay sağ kanatta topu ceza sahasına doğru havalandırdı. Abdou Traore, Gökçek Vederson'dan seken topu aldı ve dönerek yaptığı sert vuruşta top yan ağlarda kaldı.

25. dakikada ev sahibi Mersin İdmanyurdu 10 kişi kaldı. Bu dakikada bir hava topunda Tita, rakip yarı saha ortalarında yüksek gelen topta Abdou Traore ile kafaya çıktı ancak dirseğini kullandığı için hakem Alper Ulusoy bu hareketi faul olarak değerlendirdi. 22. dakikada ilk sarı kartını gören Tita'ya ikinci sarı kartını gösteren hakem Alper Ulusoy ardından da kırmızı kartla Tita'yı oyun dışına gönderdi.

33. dakikada sahada 10 kişi mücadele eden ev sahibi Mersin İdmanyurdu gole çok yaklaştı. Bu dakikada Eren Tozlu'nun pasını alan Prejuce Nakoulma topu göğsüyle düzeltti ve yere düşmeden sağ ayağı ile ceza sahası dışından şutunu çekti. Ancak top kalenin üstünden çok az farkla dışarı çıktı.

36. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında Gökçek Vederson yaklaşık 35 metreden kaleyi cephe gören noktadan vuruşunu yaptı, ancak kaleci Serkan Kırıntılı üzerine gelen sert şutu iki hamlede kontrol ederek gole izin vermedi.

İlk yarının kalan dakikalarında da iki takımın çabası gol getirmeyince takımlar içerniye 0 - 0 berabere gittiler.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu: 0 - Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER