Mesut Bakkal: Oynadığımız futbola yazık


Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, oynadıkları oyunun karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Bakkal, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, müsabakada üstün tarafın kendileri olduğunu belirtti. 14 tane gol pozisyonuna girdiklerini ve bunun 8 tanesinin net olduğunu anlatan tecrübeli hoca, "1-0 mağlup oluyoruz. Hak etmediğimizi düşünüyorum ama günah. Gol yollarında daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sadece oyundan memnunum, sonuçtan değilim. Bu şekilde rakip takımı yakalamışken affetmeyeceksiniz, yenip gideceksiniz. Bunu telafi etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Özellikle maçın ilk yarısında rakibe top göstermediklerini hatırlatan Bakkal, "Sonucu hazmedemiyorum. Oynadığımız futbola yazık, günah. Şans, beceriksizlik de diyemiyorum ama futbol da bu da var." dedi

Bakkal, ligde kalma konusundaki şanslarıyla ilgili bir soru üzerine ise "İyimser bakıyorum. Evimizde maçlarımız var, kazanacağız. Herkes kadar bizim de şansımız var. Niye var; iyi oynuyoruz. Kötü oynamasak, üretmesek bundan sonra şansımız kötü derim ama iyi oynuyoruz. Bu maçı en azından bir puan almamız lazımdı. Bir şut ve gol yedik. Verdiğimiz emeğin karşılığını almadığımız için yazık." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Mesut Bakkal: Oynadığımız futbola yazık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER