Metin Albayrak: Galibiyeti hak ettik


Fenerbahçe'yi 3 - 2 yenerek Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta iletişmden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Metin Albayrak, teknik heyet ve futbolcuları galibiyetten ötürü kutladı. Fenerbahçe cephesinden karşılaşmanın hakemine yönelik eleştirilerin olduğu hatırlatılan Metin Albayrak, "Rahmetli Vedat Okyar'ın bir lafı var, Beşiktaşlılar mazeret uydurmaz, Beşiktaş hakemi de herkesi de yener. O yüzden bugün çok güzel bir galibiyet oldu. Herhalde Mahmut Uslu dışarı çıkan toptan golü görmedi. Bugün herkesi yenerek, galibiyeti hak ettik. Futbolcuları yürekten tebrik ediyorum. Çok güzel futbol oynadık, futbolcularımızın ayaklarına sağlık." şeklinde konuştu.

Sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini vurgulayan Metin Albayrak, "Çok iyi hazırlanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Yeni stadımıza en yakın zamanda geçeceğiz. Yeni stadımıza geçene kadar bizi burada da yalnız bırakmasınlar. Şampiyonluk meşalesini orada yakacağız, kupayı da orada alacağız. Buraya gelen, gelmeyen bütün taraftarlarımıza helal olsun." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Metin Albayrak: Galibiyeti hak ettik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER