MHP binasında korkutan yangın

MHP İstanbul İl Başkanlığı binasında yangın çıktı. Olay binada ve bina dışında büyük korku ve paniğe sebep oldu.

MHP binasında korkutan yangın

Kağıthane'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığının bulunduğu binanın girişindeki restoranın bacasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle bina boşaltılırken, çevrede büyük panik yaşandı. Yangın, Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi üzerindeki MHP İl Başkanlığı'nın bulunduğu binanın girişindeki restoranın bacasında başladı. Alevler kısa sürede bir üst kata sıçrarken, binanın içerisini yoğun duman kapladı. 
MHP binasında korkutan yangın | Samanyolu Haber

İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, polis ekipleri de binayı tahliye etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alınırken, itfaiye uzun süre duman tahliyesi için çalıştı. Binada bulunan bazı kişiler dumandan etkilenirken, olayda yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi. İtfaiyenin duman tahliye çalışmaları sürüyor.

MHP'DEN AÇIKLAMA Yangın sonrası MHP'den yangının çıkış nedeni ile ilgili şu açıklama yapıldı: “İl başkanlığımızın bulunduğu binanın girişindeki restorantın bacasından kaynaklanan yangın meydana gelmiştir. Yangın nedeniyle oluşan dumanlar, tüm binaya yayılmıştır. İtfaiye ekipleri giriş katındaki baca yangınına müdahale etmiş, bina da tedbir amaçlı boşaltılmıştır. İl başkanlığımızda bu yangın nedeniyle herhangi bir olumsuz bir durum meydana gelmemiştir."

YANGININ İLK ANLARI Seyrantepe'de MHP İl Başkanlığı'nın da bulunduğu iş merkezinde yangın çıktı. Kontrol altına alınarak söndürülen yangının ilk anları da vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. 
<< Önceki Haber MHP binasında korkutan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER