MHP’de yaprak dökümü: İl başkanları ya istifa ediyor ya da görevden alınıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, görevinden alındı. Öte yandan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

SHABER3.COM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle 4 Temmuz 2014’ten bu yana yürüttüğü il başkanlığı görevinin, yine Bahçeli’nin takdiriyle bugün son bulduğunu söyledi.
ANTALYA İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Antalyalı hemşehrilerim, yol yürümekten her zaman onur ve gurur duyduğum dava arkadaşlarım, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevimi bugün itibarıyla gördüğüm lüzum üzerine ve sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum.” dedi.

BİR İSTİFA DA ÇANAKKALE’DEN!


Antalya’nın ardından bir istifa haberi de Çanakkale’den geldi. MHP İl Başkanı Hakan Pınar görevinden ayrıldığını duyurdu. 

İstifasını sosyal medya hesabından paylaşan Pınar, gerekçeyi seçimdeki başarısızlık ve eşinin rahatsızlığı olarak açıkladı. 

Pınar, şunları söyledi: “Yaklaşık 43 aydır büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum İl Başkanlığı görevinden affımı talep etmiş bulunmaktayım."


EDİRNE İL BAŞKANI: O YÜZDEN İSTİFA ETTİM

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

İl başkanının tam zamanlı mesai yapması gerektiğini vurgulayan Ferhatoğlu, "İl Başkanının kolay bir iş değil şuan da Cumhur İttifakı’da bu durumdayken sürekli talepler geliyor. Sürekli istekler geliyor. Benim de bir oğlum üniversitede bir kızım lisede onlara da vakit ayırmak gerekiyor. O yüzden istifa ettim hayırlı olsun:" diye konuştu.

<< Önceki Haber MHP’de yaprak dökümü: İl başkanları ya istifa ediyor... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER