MHP Develi ilçe teşkilatının görevden alınmasına tepki


MHP Kayseri Develi İlçe Başkanı Adnan Köksal, ilçe teşkilatının görevden alınmasına tepki göstererek, olağanüstü kongre için ilçedeki halkın taleplerini dikkate alıp imza verdiklerini açıkladı.

Adnan Köksal, görevden alınmalarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Milliyetçi Hareket Partisi tabanının 1 Kasım seçimleri sonrası yaptığı vicdan muhasebesi sonucu bir genel başkan değişikliği isteği oluşmuş, ilçemizde de bizlere oy veren insanlar bu doğrultuda yanımıza gelerek görüşlerini ve taleplerini belirtmiştir. Biz de bu doğrultuda ilçe yöneticilerimiz ve partililerimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde koltuk sevdasına düşmeden olağanüstü kongre için imza verdik. Vermiş olduğumuz bu imzanın, davamızın selameti, hizmetinde olduğumuz yüce Türk milletinin ve devletinin bekası için hayati bir öneme sahip olduğunun bilincindeyiz. 14 yıllık AKP iktidarının ülkemizi sürüklediği felaket, her geçen gün daha da hissedilir olmuş. Bu kötü gidişata dur diyebilmenin Ülkücü Hareket'in iktidarıyla mümkün olacağı ortaya çıkmıştır. Siyasette başarılı olabilmek için toplumsal algıları iyi okuyabilmek gerekmektedir. Nihayetinde siyasetin sermayesi insandır. Algı oluşturamıyorsanız oluşan algıyı iyi okuyup değerlendirmek ülkücü iradenin gereğidir. Göreve başladığımız gün de, görev yaptığımız süre zarfında da görevi devrettiğimiz bugünde de şahsi ihtiraslarımızın kurbanı olmadık. Sahip olduğumuz ülkücü hassasiyetin gereği olarak doğru bildiklerimizi söyledik ve savunduk. Dün olduğu gibi bugün de davamıza zarar verecek hiçbir söylemde bulunmayacağız."

"Rahmetli Başbuğ'umuzun kurduğu, Türkiye'nin üçüncü teşkilatı olan Develi İlçe Teşkilatında başkanlık yapmış olmanın gururu ve onuruyla görev yaptığım süre zarfında davamı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım" diyen Köksal, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Bu süre içerisinde desteklerini esirgemeyen, maddi ve manevi yanımızda duran değerli ilçe yöneticilerimize, parti üyelerimize, partimize gönül vermiş arkadaşlarımıza ve Ülkü Ocağı Başkanımız İsmail Salep'e teşekkür ederim. Partililerimizin haklı taleplerini yerine getirerek, vermiş olduğumuz imza neticesinde görevden alınmış olmamız kutlu davamıza olan inancımızı zedelememiştir. Ben ve arkadaşlarım dün olduğu gibi bugün de davamızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Yemin olsun Türkiye'm yine bahar gelecek." CİHAN
<< Önceki Haber MHP Develi ilçe teşkilatının görevden alınmasına tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER