MHP'li Karakaya: 1 Kasım'da Türkiye'nin var olup olmayacağı oylanacak


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, 1 Kasım'da Türkiye'nin var olup olmayacağının oylanacağını söyledi.

Merkez ilçelere yoğunlaşan MHP adayları, Yeşilyurt ve Sarıçam ilçelerinde coşkulu kalabalık karşıladı. İl Başkanı Yusuf Baş, "Öyle bir ışık görüyorum ki bu coşku ve kalabalık, heyecan ve sevinç inşallah 1 Kasım'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarının nişanesi olacaktır." sözleriyle dile getirdi.

Yeşilyurt mahallesinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, seçmenlere seslendi. Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz'ın da bulunduğu etkinlikte Karakaya, "Türkiye'nin kaderinin oylanacağı seçime saatler kaldı. 1 Kasım seçimleri, Türkiye'nin var olmasıyla, yaşamasıyla, yok olması arasındaki bir tercihin yapılacağı seçimdir. Bunları sizler de biliyorsunuz." diye konuştu.

Karakaya şöyle devam etti: "Ülkenin içinde bulunduğu ağır şartlar, Milliyetçi Hareket'in bu Meclis'te çok güçlü olmasını, MHP'nin iktidar olmasını gerektiriyor. Türkiye'yi içeriden ve dışarıdan yıkıma götüren karanlık işbirliğine karşı mücadele edecek yegane siyasi irade Milliyetçi Hareket'tir. Partiniz, siyasi görüşünüz ne olursa olsun bu karanlık güç odaklarına karşı MHP'ye omuz verilmesi, tarihi bir görev niteliği kazanmıştır. Bu son saatleri azami çalışacak bir biçimde değerlendirelim. Yakınlarımızdan, komşularımızdan, akrabalarımızdan başlayarak, sözümüzün, nazımızın geçtiği herkese anlatalım. Kimsenin görüşünü değiştirmesini istemiyoruz. Emanet olsun, MHP'ye destek olsun."

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de şu ifadeleri kullandı: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına, O'nun silah arkadaşları olan ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, net bir duruş ister. Cumhuriyet için tavır koyan, Atatürk'ün mirasını gerçek manada sahiplenen memleket evlatlarının partisi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Cumhuriyetle büyümüş, cumhuriyete gönül vermiş ve cumhuriyeti ayakta tutmak isteyen, bu konuda net duruşu olan bütün vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket'e destek vermeye çağırıyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Karakaya: 1 Kasım'da Türkiye'nin var olup olmayacağı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER