MHP'li Varlı: Türkiye'nin bugünü, AKP'nin eseridir


Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Muharrem Varlı, Türkiye'nin yaşadığı kaos ortamının AK Parti'nin eseri olduğunu söyledi.

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Varlı, "AKP'nin çözüm süreci dediği ihanet süreci, milleti kutuplaştırdı." dedi. PKK'nın sözde silah bırakması diye başlatılan süreçte, terör örgütünün silahlanmasına göz yumulduğunu dile getiren Muharrem Varlı, "PKK'ya her türlü taviz verilmiştir. PKK'nın daha fazla silahlanmak için zaman kazandığı bu ihanet süreci AKP'nin yeni Türkiye hayallerinin başlangıcı olarak tarihe kara bir leke olarak geçecektir." dedi.

AKP hükümetinin açılımsever politikalarının terörü şımarttığını vurgulayan Milletvekili Varlı, şöyle konuştu: "Dağdaki eli kanlılar şehirlere inmiştir. Bugün gelinen noktada Türkiye'nin en kalabalık şehrinin göbeğinde terör örgütü mensupları elinde uzun namlulu silahlarla dolaşıyorsa ve devletin güvenlik güçleriyle çatışıyorsa bu durum bir tesadüf değil AKP hükümetinin terör örgütünü şımartmasının sonucudur. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'nin dört bir yanı kana bulanmış, her gün gelen şehit haberleri milletimizi yasa boğmuştur. Yaklaşık bir ayda onlarca askerimiz, polisimiz kahpece şehit edilmiş milletimizin yüreğine ateş düşmüştür. Şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, milletimize baş sağlığı dilerken bu kan ve gözyaşının bir an evvel dinmesini temenni ediyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Varlı: Türkiye'nin bugünü, AKP'nin eseridir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER