Milletvekili'nin kayıp saati AKP medyasıyla kavga çıkardı

Lüks tutkusu milletvekilli seçildiği günden bu yana AKP'li Kenan Sofuoğlu'nun başını ağrıtıyor.

SHABER3.COM

Önce Meclis'in önüne ultra lüks aracı ile gelen, Meclis otoparkı yerine girişe aracını park eden, "Geldiğimi aracımın sesinden tanıyacaklar" diyen Sofuoğlu'nun şimdi de çalınan 560 bin TL değerindeki saati kriz çıkardı.

Saatini Bangkok havalimanında çaldıran Sofuoğlu, sosyal medyadan saatinin bulunması için yardım istedi. Ancak AKP'li En Son Haber sitesi de, "Seçime beş gün kaldı vekil Kenan’ın derdine bak" başlıklı haberiyle Sofuoğlu'nu eleştirdi.

Sofuoğlu'dan ise yanıt gecikmedi ve, "Bu kadar şerefsiz olmayın" karşılığını verdi. 

Daha önce de ayaklarını çalışma masasına uzattığı bir fotoğrafı, yardımcılarına 'emir erlerim' dediği bir ifade ile sosyal medyadan paylaşan ve sonrasında gelen tepkiler nedeniyle özür dileyerek fotoğrafı kaldıran Sofuoğlu, kendisine 'Senatör Kenan Sofuoğlu' kartı basması nedeniyle de tepki görmüştü.

 



 

Saatiyle ilgili üretici firmadan sosyal medya üzerinden yardım isteyen Sofuoğlu, saatinin fotoğrafını paylaştı ve ÇALINDI! notu düştü.

"Hublot özel üretim ve dünyada sadece 100 tane var bu da 01. HUBLOT Turkey benim için özel üretmişti ama geçen hafta Bangkok havalimanında çalındı!!! Umarım Hublot bulmam için bana yardım eder" diye yazınca Sofuoğlu, En Son Haber'in eleştirel başlığı da beraberinde geldi. 

Sofuoğlu ve haber sitesi arasındaki tartışma bir süre devam etti.



 

En Son Haber, Sofuoğlu'nun açıklamasını habere ekleyerek, "Sen milletin vekilisin kabalaşma... Tatile gitmedin tamam da seçim ortamında senin ultra lüks saatinden kime ne?" yazdı.
<< Önceki Haber Milletvekili'nin kayıp saati AKP medyasıyla kavga çıkardı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER