Milli Eğitim Bakanı'nın cevaplayamadığı soru

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, okullarda sigara içme yaşının 10'a uyuşturucu madde kullanım yaşının ise 12'ye düştüğünü söyledi. Taciz ve tecavüz olaylarının olağanüstü biçimde arttığına dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ise kamuoyunun çok konuştuğu bu konular hakkında sorulan sorulara cevap vermedi.

Milli Eğitim Bakanı'nın cevaplayamadığı soru

Meclis'te konuşan Topçu, Milli Eğitim'de tam bir kaos ortamının hakim olduğunu belirtti. “Sigara içme yaşı 10'a, uyuşturucu madde kullanma yaşı ise 12'ye düştü” diyen Topçu şöyle devam etti: “Öğrencilerimizi, çocuklarımızı teker teker kaybediyoruz. Taciz ve tecavüz vakaları artık okullara sıçradı. Öğretmen ve müdürler tarafından yapılmaya başlandı.”

TECAVÜZ KAPATILIYOR

Taciz vakaları, tecavüz vakalarının artık okullara sıçradığını aktaran Ankara Milletvekili Topçu, “Öğretmenler ve müdürler tarafından yapılmaya başlandı. Kayseri'de, eğer o çocuğumuz intihar etmeseydi basına yansımayacaktı. Bu, nasıl tedbirdir?

SANIKLARA EN AĞIR CEZA VERİLMELİ

Biz okullara güvenecek miyiz? Öğretmen ve müdürlerimize güveniyoruz ama, AKP politikaları bu ülkeyi ne hâle getirdi? Nasıl bir kamplaşma ve kutuplaşma içine soktu? Taciz olayını bilmesine rağmen okul kapattığında ne yaptılar? Bu olayların yaşanmaması için önleyici tedbirler alınmalı ve en ağır şekilde ceza verilmeli” diye konuştu.

GENÇLİK KUTUPLAŞTI

"Dindar gençlik yetiştireceğiz” denildiğini hatırlatan Topçu, kindar gençlik geldiğine vurgu yaptı. Topçu, imam hatip okullarının açılması, 4+4+4'te Kur'an-ı Kerim ve siyer derslerinin konması için her türlü desteği verdiklerini kaydederek, “28 Şubat'ta bile biz elimizden gelen çalışmaları özellikle bu okulların kapatılmamasına yönelik olarak yapmıştık. O zaman neredeydiniz? Şu anda gençlik ve vatandaşlar kutuplaşmış durumda. Artık, patlamaya hazır bir kıvılcım bekliyorlar. Allah korusun, bu millet bunu hak etmiyor, uyarıyoruz” dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI AVCI, CEVAP VERMEDİ

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okullarda uyuşturucu kullanımı, okullarda taciz ve tecavüz vakalarının artması, gençlerin derslerdeki başarısızlığıyla ilgili sorulara cevap vermedi. (özgür düşünce)
<< Önceki Haber Milli Eğitim Bakanı'nın cevaplayamadığı soru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER