Milli Eğitim'den özel öğretim kurumlarına 'denetim ve soruşturma' toplantısı


Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Beşevler'de özel eğitim kurumları ile ilgili bir toplantı düzenledi.

Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde 'Özel Öğretim Kurumlarına Rehberlik ve Denetim, İnceleme ve Soruşturma Çalışmalarının Değerlendirilmesi Toplantısı' yapılıyor. Farabi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya katılan müfettişler, sabah saatlerinde uygulama otelinin yolunu tuttu. Çok sayıda müfettişin otele giriş yaptığı görüldü. Maarif müfettişlerinin katıldığı toplantı gün boyunca devam edecek.

FUAT AVNİ YAZMIŞTI

Twitter fenomeni Fuat Avni, Bilal Erdoğan'ın İtalya'ya yerleştiği haberlerinin medyaya yansıması üzerine gündemi değiştirmek için yeni bir algı operasyonu planlandığını iddia etmiş, seçimden önce okul ve dershane kapatmak için kumpas hazırlandığını öne sürmüştü.

Fuat Avni, konuyla ilgili şu 'tweetler'i paylaşmıştı:

1. Y..., oğlunun kaçmasının ve özel kasalarını yurtdışına birer ikişer göndermesinin konuşulmasından ötürü oldukça öfkeli.

2. Y...'e geniş çaplı ve ses getirecek algı operasyonu lazım. Cemaat kurumlarının kapatılmasını sağlayacak bir kumpas tasarlandı.

3. Vaziyet Nabi Avcı'ya iletildi. Avcı, yorgun ve isteksiz olsa da bürokratlara çalışma yapmaları talimatı vermek zorunda kaldı.

4. Plana göre 8-9 Ekim'de Ankara'da, her ilden ayrı ayrı belirlenen partili maarif müfettişlerine seminer verilecek.

5. Partili müfettişlere, Cemaat kurumlarının geçici veya temelli kapatılması için 'uydurulan' yeni denetim standartları anlatılacak.

6. Seçimden önce kapatılmalı denilen okul ve dershanelere seminerden sonra 'denetim' adı altında yeni bir baskın dalgası hazırlıyorlar.

7. Oyunun sonuna yaklaştığını her gün biraz daha hisseden Y...'in panikle attığı adımlar avanelerin endişesini daha da artırıyor.

8- 'Dalga dalga gelecekler, tek dalgada gidecekler' demiştim. En çok bu cümlemden korkuyorsun. Az kaldı. Korkma, titre.
CİHAN
<< Önceki Haber Milli Eğitim'den özel öğretim kurumlarına 'denetim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER